1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja przeróbki.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TytiX, Listopad 18, 2009.

  1. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Witajcie, nie dawno kupiłem używaną konsolę na allegro - przerobioną. Niestety koleś nie wie jaką wersję iextreme wgrał do konsoli i teraz nasuwa mi się pytanie. Jak sprawdzić wersję przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    !Pablooo88 napisał:
    Spróbuj np z nfs shift....
     
  4. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    najłatwiejszym sposobem jest uruchamianie gier.Nagrywasz grę z wawe 3 i sprawdzasz czy działa.Jeśli działa to masz pewnie 1.51 lub 1.6 żeby się upewnić czy jest 1.6 uruchamiasz płyte Activate.iso i sprawdzasz grę z wawe 4. jak zadziała to masz 1.6. chyba ze posiadasz napęd hitachi to wtedy masz 1.51.
     
  5. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tylko że Need For Speed Shift ma Wave3.
    Najlepiej nagraj Call of Duty: MW2 bo ma Wave4.
    Jeżeli będzie chodziło to znaczy że masz 1.51(w przypadku hitachi)
    Jeżeli nie to możesz mieć 1.6 lub poniżej 1.51.

    Pozdrawiam
     
  6. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Akurat nfs shift mi chodzi bez problemu, dzięki za rady.
     
  7. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    To sprawdź sobie jeszcze z jakąś gra która ma WAVE4. Wtedy będziesz wiedział jaki masz Ixtreme. Jeżeli będzi chodziło to znaczy z masz 1.51.
     
  8. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Jaka jest jeszcze gra Wave 4, oprócz COD 4 MW2 ? Szkoda mi marnować płyty na tą grę ;>
     
  9. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tekken 6
    Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City
    Saw: The Video Game
    Dragon Age Origins
    Assassin Creed 2 (polecam)
    LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
    Tropico 3

    jeszcze coś się znajdzie:)
     
  10. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    To akurat fajnie się składa bo te dodatki do gta iv mam już ściągnięte ;) Temat close i kosz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum