1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja Quack

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez ILCZYN, Wrzesień 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Witam.
    Czy gdy nagram ihasem wersję Quack to nie dostanę bana gdy kiedyś tam odpalę aktualizację fify?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Nie rób tego !! Dostaniesz bana i pograne !
     
    1 osoba to lubi.
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czy to pewne? Słyszałem nawet wczoraj że można już ją instalować.
     
  5. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    A czytałeś może inne wątki na forum ? Jeżeli nie to polecam bardzo są przydatne i nie będziesz zadawał takich głupich pytań.
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Chodzi mi o to, czy jak odpalę GTA z wycieku, to czy jak później włączę FIFĘ i połączę się z netem to czy dostanę bana?
    Czyli mogę nagrywać, tak?
     
  8. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A dlaczego nie można odpalać netu ? W którym wątku to napisane jest bo jakoś nie znalazłem
     
  9. Krzysztofa

    Krzysztofa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Neederland
    Microsoft przez internet wykrywa przerobione softy napędów i jeżeli wykryje to konsola zostaje oflagowana i przy fali banów zbanowana :D
    Jak zbanują to nie będziesz miał dostępu do funkcji online i to na tyle, pozdrawiam.
    ps. Gry przedpremierowe np których jeszcze nie ma w sklepach itp wykrywają od razu jeżeli włączymy np funkcje online w danej grze.
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    bana nie dostaje się na przerobiony napęd tylko za złe kopie / granie przed premierą
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Inaczej....zle wypalone kopie pozwalaja wykryc flash...

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dokładnie, bana można dostać również za przedpremierowe granie.
    reasumując:
    jeśli grasz na lt 3.0 musisz mieć nagraną kopię pod lt 3.0
    jeśli gra wyciekła do sieci 1.1.2013 roku a światowa premiera jest 1.2.2013 to z połączeniem LIVE musisz czekać cały miesiąc inaczej poleci ban z miejsca
    temat zamykam bo odpowiedź została uzyskana
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum