1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja Xboxa a jakość gier...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seator, Kwiecień 18, 2010.

  1. seator

    seator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GFC
    Witam, kupiłem niedawno xboxa (core) za 300zł :D Czy na tej wersji "pójdą" mi wszystkie gry na xboxa 360? Jak to się ma do jakości?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Wszystko Ci pójdzie i w jakości też nie będzie żadnej różnicy.
     
  4. seator

    seator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GFC
    odp

    ...bo słyszałem, że niektóre gry potrzebują dysku twardego do odpalenia, to prawda?
     
  5. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tzn jak wgrasz na dysk to mniej sie zuzywa laser i konsola ciszej chodzi.

    Ale np. Forza 3 jest na dwóhc płytach.Jedna do grania offline a druga do online i sa jeszce na niej dodatki i żeby wgrac te dodatki musisz miec dysk;/
     
  6. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak konsola nie ma HDMI to jest znaczna różnica.
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Taa jasne, szczególnie jak ktoś ma stary telewizor tylko z eurozłączem to akurat HDMI robi mu wielką różnice :D
     
  8. yako

    yako Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    Nie prawda.
    Przy konsoli które nie posiadają złącza HDMI można podłączyć kablem component (w sumie 6 chinch, z czego wykorzystujemy 5 (3 dla obrazu, 2 dla dzwieku) i wtedy mamy wyświetlany obraz także w HD.
     
  9. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można też konsolę podłączyć poprzez kabel VGA i jakość obrazu będzie bardzo zbliżona do HDMI.
     
  10. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wczesniejsze konsole z napedami benq mialy zdaje sie problemy z teksturami w gta4, liteon juz sobie radzil doskonale.
     
  11. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale wtedy raczej do monitora / tv z wejściem PC :)
     
  12. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    Zaopatrz sie w dysk bo takie smiganie na kopiach dlugo nie potrwa
    chyba ze jestes Rockefellerem i spisz na orginalach badz napendach do x
    pozdro
     
  13. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Pierwsze słyszę, a jeżeli nawet to nie wina konsoli (płyty głównej), tylko napędu, który ma problemy z odczytem nośnika.
     
  14. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    g... prawda miałem component i hdmi. Tak component nie kompozyt i to nadal analogowy sygnał słabszej jakości. Ale to nie miejsce na takie pogaduszki bo OT się robi.
     
  15. seator

    seator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GFC
  16. IloveTattoo

    IloveTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kup lepiej większej pojemności dysk bo 20gb to za mało :D po podłączeniu i tak będziesz miał koło 13 gb......

    Btw. powiec mi że to pytanie jest retoryczne czy może taki być .
     
  17. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Na HDD 20gb zmieszczą się 2 gry... więc polecam zakup przynajmniej 60gb :)
     
  18. IloveTattoo

    IloveTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Albo 250gb kup nie orginalny ;p nawet lepiej sie opłaca masz na niego 3 lata gwarancji a nie jak na 120gb tylko rok ^ ^
     
  19. seator

    seator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GFC
    OK

    A jeszcze co do jakości to mam do xboxa kabel HDTV. Duża jest różnica między HDMI ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum