1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wersja xboxa360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez siloos, Styczeń 20, 2009.

  1. siloos

    siloos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    krak
    czesc posiadam xboxa360 z 2006 i zabardzo nie wiem jaka to jest wersja
    Xbox 360 Arcade
    czy
    Xbox 360 Core
    Konsola jest przywieziona z UK bez pudelka. Posiadam 2 pady jeden na kabelku drugi bezprzewodowy. Do xboxa jest karta pamieci 64 MB. Mam jeszcze jedno moze glupie pytanie czy to wejscie nad wejscie do podlaczenia xbox360 do neta to hdmi ? Bo mam tam jakies wejscie ale nie wiem czy jest to hdmi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Wydaje się że Core... Jeśli masz HDMI to powinien być wytłoczony napis z tyłu na obudowie. Podaj datę MFR (z tyłu na nalepce)
     
  4. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Chyba CORE tak jak kolega wyżej daj MRF date to ci poweimz dokladnie

    To jest HDMI
    Kod:
    http://www.360drives.com/images/xbox360-hdmi.jpg
     
  5. Agron95

    Agron95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To raczej Core pad przewodowy i karta 64mb a co do tego HDMI to nie jestem pewien czy wersje z 2006 mają
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to nie hdmi to usb masz CORE
     
  7. hubearth

    hubearth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XBOX Premium 60GB data produkcji 2008-10-08 HDMI. Jaka to wersja?
     
  8. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak jaka?? Premium przecież sam napisałeś hehe
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A płyta to Falcon
     
  10. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to juz chyba bedzie jasper,bo z tego co sie orientuje to w pazdzierniku 08 juz byly jaspery
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Różnie... Od 10.2008r były i te i te... Ale większość jeszcze Falcony

    Sam miałem z 10.2008r Premium i to był jeszcze Falcon
    Zresztą jak rozpoznać Jaspera/Falcona można znaleźć na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum