1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez KarolD, Sierpień 1, 2008.

  1. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, ze powinienem uzyc opcji szukaj, ale nie mam za bardzo teraz na to czasu wiec przepraszam. Mam pytanie co to kupna xboxa. Chce kupic xboxa i nie wiem czy wybrac wersje Arcade HDMI czy Premium HDMI. Xbox bedzie mi potrzebny tylko do grania, a karta mysle ze do savow wystarczy... Czy wedlug was wystarczy wersja Arcade? Mozna przez nia grac na necie? Czy GTA 4 bez problemowo na niej dziala. z gory thx

    PS jeszcze raz sorry za opcje szukaj
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Wersja

    a maz zamiar przerabiac? bo jezeli nie to kup Arcade bo bedzie pewnie miała napęd liteon.A jezeli maz zamiar kupowac i przerobic to kup jakiegos starego bez HDMI to juz odciebie zalezy czy to będzie np premium czy core
     
  4. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Wersja

    no chialbym przerobic... a jak kupie starego premiuma bez hdmi to dupa, bo z tego co czytalem to te chlodzenie maja slabe;/ duzo gram i potrzebuje silnej konsoli, przez chwile myslalem nawet juz o oryginalach zawsze mam gwaracnje na sprzet;] na arcade wszytsko ladnie dziala? jakies doczytywania albo cos?
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Wersja

    yyy tak miedzy nami to nie ten dział mi się zdaje ;D cóż szukaj premium po przeróbce znajdziesz za 949 nawet :]
     
  6. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Wersja

    tak,ale jest problem bo nie mam za duzo kasy;p
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Wersja

    no to chłopak do roboty ;D i dorób do tej granicy nie wiem starzy , kumple , Raty <- w to wątpię no jakoś skołuj bo Arcade już nie znajdziesz nigdzie przerobionego :p
     
  8. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Brzuzka

    Brzuzka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Wersja

    Jeżeli duzo grasz i potrzebujesz mocnej konsoli to nie przerabiaj...Kup z nowym chłodzeniem i liteonem za ok 1000 (premium) lub Arcade za 777zł i graj na orginałach...
    Poczytaj forum a sam zobaczysz ze jak coś sie psuje to na 95% konsola była fleshowana...A to gry nie działaja a to cos innego a takto masz gwaraccje i wszystko w nosie
     
  10. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Wersja

    wlasnie ktos mi powiedzial ze wersja arcade nie ma dostepu do grania np w gta 4 w sieci... ze nie moglbym grac w tryb multiplayer prawda to?

    co myslicie o tym zestawie?
    http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premium_HDMI_GTA_IV/i5990/
     
  11. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Wersja

    a kto tak ci mówił ;D to raczej nie gra roli . na allegro są zestawy z gta 4 uzywane ? jaki z tego morał ? cóż to jest kłamstwo skoro rejestrujesz się na xbl to dane masz zapisane gdzieś oryginały nigdy nie mają problemów te co "piraty" :p
     
  12. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Wersja

    Konsole nie psuja sie po flashu,toz to tylko i wylacznie wgranie firmware do napedu-zadnej elektroniki... nic wiecej,takze Brzuzka nie strasz i nie gadaj glupot. @KarolD , od kwietnia produkowane sa xboxy,ktorych nie da sie przerobic, za te z nowym chlodzenim i HDMI+flash zaplacisz wiecej,bo poszly w gore (i malo ich zostalo). Jesli chodzi o Arcade-GTA IV oryginalne chodzi ok, na sieci tez mozesz grac. Gry,ktore wymagaja HDD wymagaja go tylko do gry online-np. Burnout. Moja rada? Bierz premium, na jesieni ma wyjsc nowe oprogramowanie pozwalajace m.in. na zrzucanie gier na dysk, czyli szybsze loadingi i mniej mielenia plyty przez naped.
     
  13. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Wersja

    Kurde, chcialbym kupic nowego x'a ale ceny nowych gier mnie przerazaja.. najchetniej bym przerobil, ale wtedy trace gwarancje;/ eh;/

    PS: sorry ze tu, ale jak juz psize to napiszel;d mozna podlaczyc do x'a pada z PC'ta?
     
  14. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Wersja

    Nie,ale do peceta mozna podlaczyc pada z x'a. ;)
     
  15. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Wersja

    Bierz ;) Demka oczywiście się da wywalić ;D
     
  17. Brzuzka

    Brzuzka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Wersja

    nie wiedziałem ze sa jeszcze przerabialne falcony w takiej cenie....Masz dużego farta, bierz bo zaraz nie bedzie

    To jednak jest Opus, ale i tak kupuj jesli nie zależy ci na cyfrowej jakosci obrazu.
     
  18. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Wersja

    Ja mam Xbox Premium (bez HDMI) i jest włączony przez ok 20h dziennie (cała rodzina gra :D) jakoś się nie grzeje zbytnio. GTA IV nie ma problemów z dogrywaniem tekstur (znalazłem sposób i to normalny na nie :D 100% skuteczności bez dysku). Więc wybór zależy od twojego budżetu, chociaż dysk jest przydatny na przyszłe gry..
     
  19. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Wersja

    co to jest opus?:D z tego co wyczytalem to jest wersja z HDMI nie?

    EDIT: Ok zadzownilem i dowiedzialem sie ze nie ma HDMI, ale pisze ze ma ulepszone chldozenie i ze jest to nowa wersja.. wiec o co chodzi?
     
  20. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Wersja

    "OPUS to nowe wersje płyt głównych w Xbox 360. Wersja ta nie ma HDMI, jest w technologii 65nm i występuje z zasilaczem 175W."

    źródło:
     
  21. KarolD

    KarolD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Wersja

    wybralem to http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premium_HDMI_GTA_IV/i5990/

    Na kompa juz duzo zpiracilem wiec odpokutuje oryginalnym x'em:D co myslicie o tym zestawie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum