1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersje polskie gier - dziwna sprawa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adrianos111, Marzec 21, 2011.

  1. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Słuchajcie, możecie mi coś wyjaśnić? Dlaczego w niektórych grach mam acziwmenty po polsku, a cala reszte gry po angielsku? W przypadku Crysis2 gra jeszcze dodatkowo wita mnie napisem "opracowano za pomocą CryEngine3". No i acziwmenty po polsku... WTF?? (Reszta po angielsku lub francusku...).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po prostu w grze są spolszczone tylko osiągnięcia :p Ale może Crysis 2 będzie miał napisy PL kiedy wyjdzie jego oficjalna polska wersja.
     
  4. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ma wyjść podobno pełna polska wersja językowa. Dziwię się tylko czemu gra (wersja francusko angielska) powitała mnie napisem: "Opracowano za pomocą CryEngine3" w moim ojczystym języku, a później przestała do mnie w tym języku gadać... serwując jedynie osiągnięcia po naszemu.
     
  5. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie tłumaczenia achievmentów mało zajmują i walą ileś języków na wszystkie wersje językowe gier i nie opłaca im się tego wycinać.
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak to jest grać na przedpremierowym piracie , w oryginale jest pełna polska wersja językowa .
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Dashboard jest ze tak powiem w "pakiecie" i są wszystkie języki obsługujące wlasnie dasha.
    Jesli o sama gre chodzi to bedzie ona w pelnym jezyku polskim (czytanie + literki)
     
Wczytywanie...

Poleć forum