1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wgrałem wsyzstko do ihasa a i tak wysakkuje ze za malo miejsca

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacper644, Czerwiec 25, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem dzisaij ihasa 124B zrobiłem z nim wszystko co miałem zrobić i kiedy wchodze do imgburna i chce nagrac gre wyskakuje mi okienko ze jest za malo miejsca i czy nagrac do konca obrazu czy dysku. Czy to normalne ? Jesli klikne aby nagrac do konca obraz to bedzie dzialalo ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja juz to zrobilem i i tak wyskakuje mi taki komunikat
     
  5. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    A może złe firmware wgrałeś ? Albo pomyliłeś przy wyborze i wgrałeś oryginalne.
     
  6. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgralem AL0S
    takie cos nie powinno wyskakiwac ?
     
  7. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Po wgraniu "odpowiedniego" firmware nie powinno dawać Ci wyboru czy do końca płyty czy uciąć iso (czy coś w tym stylu) tylko dalej bez przeszkody nagrywać jakby nigdy nic.
    EDIT: Weź wgraj jeszcze raz ale dokładnie według poradnika na forum.
     
  8. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprobuje zrbic to jeszcze raz, ale jestem pewny ze jest ok
     
  9. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  10. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robiłem to zgodnie z tym poradnikiem, zrobilem nowy AL0S i ciagle to samo, pomocy

    po co jest w ogole w folderze z AL0S ten jeden plik ;
    iHAS-124B-AL0S-MKM001MKM003-final.bin

    Nie pisz jednego postu pod drugim w odstępie kilku minut, używaj funkcji edytuj TigraTeam.
     
  11. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Mówisz, że zrobiłeś wszystko według poradnika a pytasz po co jest iHAS-124B-AL0S-MKM001MKM003-final.bin . Po kliknięciu Write Flash masz wybrać właśnie ten plik z folderu z aktualizacją do sterownika.
     
  12. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do zamkniecia , dziala !
    po prostu nie potrzebnie robilem read flash tylko musialem write flash i na en plik ktory byl w folderze z burner maxem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum