1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrane Lt +1.91 a mimo to MW2 nadal nie chodzi ;||

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez xAmpeGx, Sierpień 6, 2011.

  1. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    Witam mam problem, otóż nagrałem sobie dziś MW2 przepuściłem 3 razy przez ABGX wkładam i odczytuje mi płyte jakieś 20sec ;|| i pisze otwórz napęd, poczytałem i pisało że żeby grać w gry z ap26 trzeba lt + 1.91 więc wgrałem najnowsze LT i **** to samo, wszystkie inne gry chodzą prócz tego ;\\ o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaki dash masz? Musisz mieć dash 2.0.13599.0
     
  4. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi sie zdaje czy MW2 nie ma ap2.5 ? yy możliwe ze ma konwertowany wave ?
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Na 100% ma AP:D
     
  8. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    a jakaś inna gra z AP2.6 działa?
     
  9. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Mylisz się...
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Przepuść obraz lub nagraną płytę przez ABGX, a zobaczysz:D
     
  11. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    potwierdzam MW2 ma ap 2.5/6 to w końcu jak jest z tymi grami, chodzą na tym lt 1.91 ?? bo są użytkownicy którzy mają najnowszego dasha i im nie działa a mają najnowsze patche
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Po prostu wy coś źle robicie mi działa np. NFS HP z patchem z poprzedniego dasha 13146 na 13599 albo masz jakaś wersję MW2, dla której nie ma patcha ap25.
     
  14. dj123

    dj123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie nie mam lt+ 1.91 ale 1.9 i jesli poszcze jeszcze raz obraz cod black ops przez abgx na najnowsze pathe bo jak widze na liscie to juz sa http://bit.ly/ap25list to bedzie smigac bez najnowszej przerobki lt 1.91 na 1.9
     
  15. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    kombinuj - ban już czeka na kolejnego chętnego - była już afera z lewymi ruskimi SS2

    MW2 z lokalizacjami chyba nie mają AP2.5 ale też nie mają potwierdzonych SS2
     
  16. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Za bardzo nie wiem o co wam chodzi z tymi banami. Z tego co mi wiadomo bany rozdawane są podczas fali. Jak narazie nic o takowej fali nie słychać. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd że po jakiś dziwnych operacjach zostaniemy automatycznie zbanowani przy próbie połączenia się z xbox live.
     
  17. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    OK problem rozwiązany, pobrałem nowy obraz płyty (inny) przepuściłem i nagrałem i działa z nowym LT 1.91 btw tamta płyta nie działa bo miała zmieniany wave czy coś tam :)
     
  18. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    nigdzie nie pisałem że ban od strzała będzie - ale wgranie nieprawidłowego SS z np. samymi zerami jak te od ruskich znajdzie odzwierciedlenie w bazie piratów M$ - na szczęście M$ dało sobie spokój z banowaniem póki co
     
  19. Pikaczu

    Pikaczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    O jakich zerach mowa?
     
Wczytywanie...

Poleć forum