1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie DLC na pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Groszeq, Wrzesień 17, 2010.

  1. Groszeq

    Groszeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam pytanie, mam DLC gry Mafia 2 na komputerze w innym formacie niż .dvd, .iso, jest formatu jak demo. Jak skonfigurować pendrive i wgrać na niego ww. plik, aby xbox widział grę.
    Czyli co muszę zrobić, abym mógł DLC z pendrive zainstalować na dysku xboxa.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli nie masz przeróbki JTAG... to nic z tym nie zrobisz
     
  4. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    A właśnie ,że da się wgrac DLC na pena bez Jtaga. Było wałkowane to już parę razy. Tylko właśnie sam nie znalazłem opisu jak to zrobić. Warunek musi być, że musi to byc DLC NO JTAG
     
  5. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    no właśnie jak to zrobic bo na xbox-sky.cc.com jest pełno dlc bez jtaga i nie wiem jak to zrobic zeby działało
     
  6. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale trzeba mieć przynajmniej połączenie z live bo inaczej **** blada,a jak ktoś ma przeróbke to wiadomo czym to grozi
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    widzialem gry arcade[NO JTAG] ostatnio byl wysyp tego. Limbo, DR2 Zero Case. ale nie widzialem jeszcze DLC bez jtaga. dajcie jakis link ;]

    ok mam. DLC do mafii II. niestety potrzebny net i drugi kontroler o_O
     
Wczytywanie...

Poleć forum