1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie Firmware Lt + 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartolinho10, Sierpień 12, 2012.

  1. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy wgranie LT + 3.0 wpłynie na żywotność konsoli ?
    Czy granie w nagrywane gierki na Verbatimach wpłynie źle na napęd/laser ?
    Mam konsolę już spory czas, nie miałem z nią żadnych problemów więc nie chcę mieć. Jednak nie stać mnie na gierki oryginalne :(, a na XBOX Live i tak nie mogę grać, gdyż mieszkam na wsi i mam internet z limitem danych. Więc pewnie w jeden dzień bym ten limit przekroczył ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli będzie dobrze wgrane to LT3.0 nie wpłynie na żywotność konsoli. Gry na Verbatimach nie wpływają aż tak źle na laser ale on zużywa się nawet na oryginałach więc tym bym się nie martwił.
     
  4. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Tak, możesz przerabiać.
     
  6. tom1169

    tom1169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeszcze dodam, że moja konsola(może nie tylko moja) znacznie głośniej odczytuje wypalone przeze mnie płyty verbatim niż oryginały, co jest trochę irytujące.
     
  7. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, właśnie martwię się o ten napęd. Czy odczytywanie takich płyt go nie zabije..

    A jeśli chodzi o dashboard, ma być przed przeróbka zaktualizowany do najnowszego, nie będzie problemów aby go potem zmienić czy coś ? bo nie wiem jak to będzie. Obecnie mam stary dashboard, nigdy nie aktualizowany. Tak wygląda - http://files.xboxic.com/general/xbox-360-dashboard/spring-update/xboxscreen008.jpg.
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Zaktualizuj dashboard do 13599 lub noweszego i później ładuj przeróbkę.Ze zmianą przeróbki nie będzie problemu.
     
  9. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc mówicie, że z napędem nie powinno się nic stać od gry na Verbatimach ?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie! Nie aktualizuj! Za 100zl zrobię Ci flash + jtag. ;-) taka konsola to skarb i biały Kruk zarazem ;-) jaka tam data produkcji?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Data produkcji :
    2008 - 08 - 06 ;)

    A czemu nie aktualizować ?
    Daj numer gg to porozmawiamy ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum