1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie gier na HDD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pajeczak, Luty 7, 2013.

  1. pajeczak

    pajeczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem właśnie używanego XBOX 360 z dyskiem 120GB W jaki sposób mogę wgrać grę z płyty lub obrazu ISO na dysk twardy konsoli? Wiem, że jest przerobiona, jest LT3.0 i wiem że była rozbierana do przeróbki.
    Pomoże ktoś? Konsolę mam dosłownie od godziny i jestem kompletnie zielony. Kopie gier odpala bez problemu z płyty i normalnie idzie grać, tylko trochę hałasuje i chciałbym móc odpalać gry z dysku :)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Jak jesteś w menu głównym (i masz grę zaznaczoną) to musisz nacisnąć "Informacje o grze" - czy jakoś tak (bodajże klawisz Y) i tam masz zainstaluj. Instalujesz i grasz. Pamiętaj, że pomimo tego iż zainstalujesz grę, płyta w napędzie nadal będzie wymagana.
     
  4. pajeczak

    pajeczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy że nie ma możliwości zrobić tak, aby bez płyty można było pograć, np. z obrazu ISO?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    da się ale tylko na przeróbce RGH.
    Na Twojej konsoli wymagana jest płyta w napędzie
     
  6. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Nie ma takiej opcji, istnieje przeróbka RGH dzięki której wrzucasz obrazy na dysk i grasz bez płyty, ale to wyklucza możliwość grania w tryb multiplayer i jest droższe od LT (jeżeli się pomyliłem to poprawcie mnie).
     
Wczytywanie...

Poleć forum