1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie gry na dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yugo, Sierpień 8, 2010.

  1. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Witam!

    Mam pytanie ;)

    Od dłuższego czasu przymierzałem się na X360 (zniechęcała mnie informacja że się grzeje itd , ale myślałem , że to wszystkie tak się grzeją i mają RRoDy , ale teraz
    uzbierałem na konsolkę typu jasper , więc to mi raczej nie grozi :D), i teraz zamierzam kupić konsolkę (Gry jak Alan Wake i Red Dead Redemption mnie przybiły w fotel ;d) , konsolę chce przerobioną lub przerobić potem , multi mnie raczej nie interesuje (ofc. pograć mogę trochę ,ban mi wisi ;d) i mam pytanie.


    Czy jak pożyczę od kumpla ORYGINALNE gry na x360 i wgram sobie na dysk na mojego przerobionego X360 , to jak mu oddam te gry to mi potem będą działać te gry?
    Da radę je tak zgrać?

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da rady, ponieważ podczas uruchamiania jak i samej gry płyta musi znajdować się w napędzie.
     
  4. ManSheaL

    ManSheaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik(Slask)
    yugo w ten sposob wgrasz gre na dysk lecz bez plyty nie zagrasz poniewaz w xbox'ie 360 jest taki dziwne rozwiazanie, ze gdy zain stalujesz gre na dysku to aby zagrac i tak musisz miec plyte w napedzie
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie. Jak gra będzie zainstalowana to będzie chodziła z dysku, ale płyta musi być w napędzie.
     
  6. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    jtag i grasz bez płyt
     
  7. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Ok ;)

    @up
    Wawrzyn , nie mogę odpisać na twoje PW :> błąd jest , jakbyś miał zablokowane konto
    napisz gg 9319700
     
Wczytywanie...

Poleć forum