1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie kodeków.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ekous, Grudzień 17, 2009.

  1. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    Czy dzięki temu urządzeniu będę w stanie podpiąć dysk pod pc i bez problemu wgrać kodeki do filmów offline? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Przez żadne urządzenie nie wgrasz kodeków:(
    Zostaje tylko podłączenie konsoli do internetu:)
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jedynie przez transfer kit (ale mogę się mylić) :)
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Kodeki =Xbox live nie ma innej opcji było to tyle wałkowane już
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Znów wprowadzasz w błąd... Można jeszcze jak kolega wyżej napisał przez transfer kit
     
  7. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kodeki musisz pobrać przez Xbox Live, albo przez transfer kit . Ale jak masz przerobionego Xboxa to tylko przez transfer kit ci zostaje.
     
  8. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    no czyli link do urządzenia podanego w pierwszym poście pasuje ;f ?
     
  9. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    obecnie na 95% konsol zeby odtworzyc film w divx trzeba miec podpieta konsole do live, nie wystarczy sciagniecie kodeków ;)

    Na pozostalych 5% divx chodza nawet po odlaczeniu do live. Dzlaczego tak jest? nikt nie wie :p
     
  11. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    tylko po przez podłączenie się do neta i włożenie płyty z filmem w formacie DIVX automatycznie sie pobierze
     
  12. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    napisze ktoś poradnik jak wgrać kodeki przez transfer kit?
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co wiem to wgranie przez transfer kit sie uda ale tylko na zmodyfikowanej (freebot) konsoli
     
  14. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh i znowu temat z 5-6 roznym sprzecznymi odpowiedziami, ktos za tydzien napisze taki sam temat i poleci do kosza bo bedzie powiedziane ze bylo, ale ja np z tego tematu sie dowiedzialem ze:
    -mozna wgrac kodeki transfer kitem
    -nie mozna wgrac kodekow transfer kitem
    -mozna wgrac kodeki ale tylko przy podlaczonej konsoli do live
    -mozna wgrac kodeki bez podlaczonej konsoli do live
    -mozna wgrac ale tylko z podlaczonym live i wlozona plyta z filmem dvix
    -bez freebota nie mozna

    bleee moze ktos sprawdzi na konsoli bez kodekow jak to z tym jest wkoncu i napisze jakis poradnik .

    ps. osobiscie mi to nie jest potrzebne bo do ogladania filmow mam dvico tvix 6500a a to napewno bije na glowe xboxa w kwestii ogladania filmow, ale jestem przekonany w 100 % ze da rade wgrac kodeki bez podlaczania konsoli do netu, bo skoro ms daje mozliwosc ogladania na swoich konsolach filmow to musi to byc dostepne dla kazdego , a nie kazdy z kolei musi miec internet i w dalszym ciagu duzo osob go nie ma
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sam nie sprawdzałem (bo nie musze - jestem jednym z tych ktorym update chodzi raz wgrany przez neta) ale na blackcats-games jest taki *******

    Xbox360 Media Update (DIVX) (HOMEBREW ONLY)
    This is the Xbox Media Update, patched for all us homebrew users out there. Allows xvid/divx/avi playback.

    Directions:
    -Rename the file to whatever your gamertag folder is named (E00000A05A996F43 for example).
    -Put it on your xbox hard drive.
    -Play movie!
    -HOMEBREW USERS ONLY!!!111 Quit asking "lolol can i use dis?" if you don't have XBR or freeboot installed. You cannot, and never will be able to. EVER!

    I tested it with Elfen Lied, thus the image.

    This is from an NTSC console, but I'm uncertain if it's any different in other regions. Should run on all boxes.


    wiec wg mnie bez zhackowania sie nie da. pewnie kodeki sa przypisane do konsoli tak jak dlc albo gry arcade.

    a co na logike w postepowaniu MS to nie licz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum