1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wgranie maximus-em lt 2.0 do przerobionej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sensej, Sierpień 17, 2012.

  1. sensej

    sensej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedys ktos fleszowal naped liteona 85 v1 czyli tylko po kablu sata i polaczenie do maximusa.
    przerabialem pare sztuk ale nigdy nie wgrywalem na przerobiona konsole.
    konsola byla przerobiona wczesnie, wrzucilem nowy dash po usb do konsolki - wgralo bez problemowo, przerobienie zniklo, okey. konsolke rozebralem chcialem odczytac keya by sfleszowac na lt2.0 lub 3.0 jednak polaczenie z konsolka mam ale gdy wola half tray i pozniej maximum open (odlaczamy zasilanie) strasznie dlugo czyta po czym czytanie failed - czy moze ktos pokierowac co robie zle


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak klucza nie masz to musisz probe mieć do liteon.nowy dash w twoim przypadku = reflash napędu czyli jesteś trochę do tylu z wiedzą:)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. sensej

    sensej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli probe i wyciagnac keya?? + flesz nowym oprogramowaniem np 2.0 czy np trzeba sie cos bawic z org oprogarmowaniem... na maximusie i jf przeszkocze temat??
    troszke jestem do tylu gdyz dawno nie bawilem sie xboxami


    pozdrawiam
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    maximus znaczy się lizard tak ? Nie wiem jak to na tym się robi,nie używam tego. Tam chyba do litka jest scorpion czy jakoś tak. Ktoś od lizarda musi się wypowiedzieć.
    Czy masz Xtraktor jak tak to możesz jako zasilanie tego użyć + probe i w JF zrobić
     
  6. sensej

    sensej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    maximus + spear - gdzies mialem jeszcze cos do niego ale musze odalesc
    czy dam rade odczytac??

    pozdrawiam
     
  7. sensej

    sensej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    masz jakies info jak to teraz sie robi ostatnia zabawa moja miala miesce gdzie lt 2.0 nie bylo w planach niestety;(

    czy dobrze rozumiem ze probe 3 mozna zrobic w maximusie stosujac spear + wlacznik na kabelku ? jak w linku podobnym forum http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=731489

    [​IMG]

    a kabel rozlaczyc wlacznikiem tak ale nie widze diody w spear nie jest potrzebna??
    [​IMG]
     
  8. sensej

    sensej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobiony zestaw maximusa i wszystko idzie jak to zloto:) nie trzeba probe 3 itd
    diody sie nie wstawia jedynie wlacznik na lini jak na fotce zoltej:)

    pozdrawiam konsolka zrobiona maximusem i spear-em
     
Wczytywanie...

Poleć forum