1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie obrazka gracza

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Dominus PL, Lipiec 25, 2012.

  1. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Witam, od razu mówię, że nie wiem czy to dobry dział ale jade z koksem :) Da się wgrać obrazki gracza przez pendrive na nieprzerobioną konsole ? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    878
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Witam. Dołączam się do pytania jeśli można. Jestem całkowicie zielony. Czy to w ogóle jest legalne wgrywanie obrazka gracza przez pendriva na nieprzerobioną konsole ?
     
  4. Bzyk144

    Bzyk144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja też się dołanczam i czy przez to nie zbanują profilu?
     
  5. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Zbanowac raczej nie, sam widze, ze duzo ludzi ma jakies zdj na obrazkach itp.

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    A jak to się robi i jaki rozmiar musi mieć obrazek ?
     
  7. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    No wlasnie oczekuje odp wiec sie nas nie pytaj :)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
  9. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Veins jutro obczaje :)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Bzyk144

    Bzyk144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja tam wole nie próbować bo czytałem i ludzie mówią że za to można mieć bana. Edytowanie przez takie programy jak Modio jest podobno nielegalne i grozi banem.
     
  11. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    za to nic wam nie zrobią :) banują jak np. dodasz sobie Gamescore itp

    sam teraz próbuje to zrobić ale coś nie idzie ;\
     
    1 osoba to lubi.
  12. Bzyk144

    Bzyk144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jak jest do kupienia na xbl pakiet obrazków a ty go możesz sciagnąć z neta i wkleić przez modio to, to jest legalne? wydaje mi się że nie.
     
  13. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Kolegom raczej chodzi o wgrywanie czegoś ''swojego''...
    Ps. Na kontach USA jest od groma DARMOWYCH pakietów z obrazkami. Głównie reklamowe, w stylu RedBull, Hellmanns itd, albo promujące nowe filmy, więc jest w czym wybierać... :p
    Teraz mam obrazek z Chuck'iem Norris'em z Niezniszczalnych 2 ;)
     
    1 osoba to lubi.
  14. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Veins a wlasne mozna dawac ? ;)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    co mam niby wpisać żeby mi wyskoczyły takie free obrazki ?
     
  16. Bzyk144

    Bzyk144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz zmienić region na USA. Nie wiem czy nie musisz mieć przypadkiem programu do zmiany ip na to z Usa.
     
  17. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Nie, nie można :p

    Niestety, ale musisz ''ręcznie'' posprawdzać.
    Produkty, filmy itd, jak wyżej pisałem... ;)

    Nic nie trzeba zmieniać, ani ustawiać... Potrzebne jest konto zarejestrowane na USA.
    Jak ktoś kupuje "konta z punktami/grami", to właśnie takie są... ;)
     
  18. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie trzeba.
    Konto na USA i masa obrazków za free :D Ja mam jokera ;p
     
  19. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    no ja mam konto na USA, ale szukam i nic ;\
     
  20. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Wpisz sobie nazwe jakiegoś filmu lub firmy :)
     
  21. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Sortuj według najlepiej ocenianych :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum