1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie starego firmware napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Conor, Grudzień 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Conor

    Conor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak przerobie konsolę w jakimś serwisie, dostaję jakąś płytę, dzięki której samemu mogę przywrócić oryginalny firmware napędu? Jak to się robi i czy to jest trudne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Conor

    Conor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zalezy od osoby ktora ci przerobi moze ci to nagrac moze ci wyslac mailem nie przywrocisz firmware do liteona :)
     
  5. Conor

    Conor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chce kupic arcade albo elite, jak poznac czy te nowe maja liteony czy nie?

    odpowiedzcie mi czy trudno jest przywrocic oryginalne firmware we wlasnym zakresie

    pozdrawiam :D
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeszcze raz odświezysz przed upływem 24h to dostaniesz warna!
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri

    wszystkie nowe mają Liteon-y
    już ci odpowiedziano do Liteon-a nie da się przywrócić oryg.FW
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    juz da sie ale sam tego nie zrobisz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum