1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgranie Title update do gier..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drhousexd, Styczeń 15, 2015.

  1. drhousexd

    drhousexd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam pewien problem z wgrywaniem aktualizacji patch do gier..
    Gdy wchodzę w zakładkę np gry Call of duty ghost i klikne klawisz Y wyskakuje mi okno aktualizacji Tittle update do tej gry lecz gdy chce pobrać aktualizacje nic się nie pojawia a na dodatek ten program złapie zawiechę..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wyczyść pamięć podręczną konsoli oraz fsd a jak Nic to nie da to reinstal fsd

    Wysłane z mojego HTC One max
     
    drhousexd lubi to.
  4. drhousexd

    drhousexd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    jestem zielony w to:) jak wyczyscic pamiec podreczna oraz fsd??
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Pamięć podręczna (musisz wejść do NXE- Przycisk GUIDE>UStawienia Systemu )
    1. Naciśnij przycisk przewodnika na kontrolerze, przejdź na stronę Ustawienia, a następnie wybierz pozycję Ustawienia systemu.
    2. Wybierz opcję Pamięć masowa lub Pamięć.
    [​IMG]

    1. Wyróżnij dowolne urządzenie pamięci masowej, a następnie naciśnij przycisk Y na kontrolerze. (Nie ma znaczenia, które urządzenie pamięci masowej wybierzesz, ponieważ pamięć podręczna zostanie wyczyszczona dla wszystkich urządzeń pamięci masowej).
    2. Wybierz opcję Wyczyść pamięć podręczną systemu.
    [​IMG]

    1. W odpowiedzi na monit o potwierdzenie zamiaru wykonania operacji dotyczącej urządzenia pamięci masowej wybierz opcję Tak.

      Pamięć FSD
      Settings/General/Reset i tam wybieracie Clear Data
      [​IMG]
      Czyszczenie Pamięci FSD zaczerpnięte z poradnika ESLORD'a jeżeli będzie miał roszczenia proszę skasować :)
     
    drhousexd lubi to.
  6. drhousexd

    drhousexd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłem tak jak kazałeś i dalej nic i na dodatek obrazki płyt mi zginęły:( Może jest inny sposób aby to naprawić:D Wrzuciłem zdjęcie z menadzera pobierania i tam gdy klikam A(download) albo B(wróc) to nie reaguje xbox na te polecenie tak jakby się zawiesiło i wtedy trzeba uruchomić ponownie fsd..[​IMG][​IMG][​IMG]

    Zdjęcie niestety nie chce się załadować dlatego przesyłam link do otworzenia zdjęcia na stronie fotosik.pl http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dff80522eb8a8d69.html
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 15, 2015
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    drhousexd lubi to.
  8. drhousexd

    drhousexd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zainstalowanie fsd od nowa nic nie pomógł. Wgrał mi nowy fsd pan co wgrywał mi rgh. Bez skutków. Coś musi być innego w tej usterce..
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja osobiście bym jeszcze spróbował format dysku i dopiero FSD od nowa ale to już twoja decyzja

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  10. karolb1979

    karolb1979 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja np. zauwazylem ze jesli FSD jest w pamieci xboxa ( SlimMU ) to problemy jak te wyzej czesto gesto wystepuja.
    Problemy znikaja jesli FSD jest uruchamiany z HDD ( zadnych brakujacych okladek itp ).
    W sumie ciekawe dlaczego tak jest? Bug ?
     
  11. malezlo22

    malezlo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    108
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    osobiscie zauwazylem ze fsd ma duzo bugow z okladkami i wysypuje sie czasem w aurorze zadko wystepuja jakiekolwiek bledy moze dlatego ze czesciej jest poleprzana a fsd umarlo narazie
     
Wczytywanie...

Poleć forum