1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie gier Arcade do RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SewiKrK, Październik 12, 2013.

  1. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    Mam znowu takie pytanko. Jak wgrać grę Arcade (dokładnie State of Decey) do konsoli z RGH? Bo nie za bardzo wiem jak się za to zabrać ;P Z góry dzieki ;) Od razu jakby mi ktoś opisał czy DLC wgrywa się tak samo. Szukałem ale nie mogłem znaleźć ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    To wiem, tak wrzucam normalnie gry. Tylko, że słyszałem że trzeba jakoś odblokowywać (dokładnie to po co? tak to ma się demo czy co?) i gry arcade i dlc i nie wiem jak to mam zrobić.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gry xbla dblokować należy programem xm360 na konsoli, lub xbox content menager na pc.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  6. SewiKrK

    SewiKrK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    A jak nie odblokuje to co? Będzie demo czy nie będzie działać? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum