1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie gier przez ftp

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Aviox, Czerwiec 30, 2010.

  1. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Caly czas przerywa mi wrzucanie .iso na HDD konsoli, czy to normalne ?
    Probowalem juz wgrywac obraz programem FlashFXP i Total Commanderem. Najwiecej udalo mi sie zgrac 4 GB danych ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pluskwa

    pluskwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    gry w isoi tak nie beda dzialay na konsoli
    musisz je albo wypakowac Xbox360 Backup Creatorem albo skonwertowac programem iso2god co wedlug mnie jest najleszym wyjsciem
     
  4. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Uzylem wiec Iso2god do wypakowania gry (wersja 1.1.3) - padding removal na Partial (ISO Cropped). Dostaje komunikat:

    Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie.
    Struktura katalogu do ktorego wrzucilem gre:

    [​IMG]

    Co znowu robie nie tak :confused: ?
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Wyglada ze jest ok wiec dziwne ze nie działa.

    Zrob inaczej. Pobierz sobie program xbox image browser wypakuj nim iso do katalogu i folder z gra wrzuc na hdd1\games\
     
  6. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Wypakowalem obraz Xbox Image Browser'em, wywalilem jedynie folder $SystemUpdate i wrzuciem przez ftp do folderu Games na dysku. Fifa 10 przez image browsera i iso2god nie dziala, GoW2 zrzucona przez iso2god rowniez.

    Struktura ktalogów:

    [​IMG]
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Struktura po wypakowaniu Xbox image browserem jest jak najbardziej dobra, tak ma to wygladać. Z czego chesz odpalić ta fife? xexmenu i freestyle dash wykryje taką grę i normalnie będziesz mogł ją odpalić.
     
  8. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    edit: Wgranie freeboota 0.32 w miejsce XBR3 pomoglo mi...
    Odpala juz czesc gier.

    Przyznam, ze troche bylem zesrany czy czegos nie spieprze i bedzie po jtagu :)

    edit2: No tak . Dostalem bricka :p (E79) po odlaczeniu konsoli od prądu ... chyba SMC musi byc ze zrzutu nanda XBR'a... ale czemu ibuild.exe czyta ten obraz xbr'a z bledami, a oryginalny poprawnie ...

    No trudno... musze znowu przylutowac LPT :<
     
Wczytywanie...

Poleć forum