1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie Klucza wyciągniętego przez RGH do Napędu. Help!

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez BufiRNM, Kwiecień 1, 2016.

  1. BufiRNM

    BufiRNM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Witam Wszystkich. Mam Pytanie.
    Otóż Mam Konsolę Xbox 360 Jasper z RGH w której nie Było napędu.
    Zakupiłem Napęd Liteon i chciałbym sobie go tam wrzucić, (DVD Key Szczytany poprzez Xella)
    Tylko Mam Pytanie, Jak wgrać klucz do tego napędu, skoro nie mam plików dummy.bin itd?
    Mam Tylko Klucz DVD zczytany z Xella.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ix 0251 i manual spoof tak wklejasz klucz

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  4. BufiRNM

    BufiRNM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Wielkie podziekowal ;) jf bawilem sie ze 3 lata temu i sie zapomnialo :)
    A jeszcze pytanko, co do wylaczania zasilania napedu podczas flasha, ktora linie napiecia wylaczyc? 12v, 5v, czy 3.3v?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podczas samego flashowania nic nie odlaczasz.

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  6. BufiRNM

    BufiRNM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    To jeszcze lepiej :) dzieki :)
     
  7. BufiRNM

    BufiRNM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Ps, do wazystkich litkow niezaleznie czy jest tp v1, v2 czy v3 jest to samo firmware? Mianowicie lt.3.0 0251.bin? :)
     
  8. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Tak wersja napędu v1 v2 czy v3 nie ma znaczenia wybierasz lt3.0 0251

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. BufiRNM

    BufiRNM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Niekoniecznie to mialem na mysli :)
    Chodzi mi o to ze jak mam np naped
    74850C, 83850C lub 93450C tzn nie zmieniony jeszcze w Napęd 0251C.
    To wtedy tez wgrywam plik lt.3.0 0251.bin czy jakis inny? Mam nadzieje ze zrozumieliscie mniej wiecej o Co mi chodzi :)
     
  10. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    0251.bin będzie działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum