1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie LT+ 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamagg, Marzec 3, 2011.

  1. kamagg

    kamagg Banned Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przygotowalem sobie soft bo juz mialem zgrany key itp przez firme.
    Rozebralem konsole i podlaczylem do pc wpierw otworzylem naped i wysunalem tacke do polowy ale i tak zaden program go nie widzi ale byl widoczny w dosie przy starcie systemu.
    No a teraz napęd nie reaguje na przycisk ani nic ciagle miga ta srodkowa dioda i ani sie nie zamyka ani nic czy ktos pomoze na szybkosci?
    GG:1884187
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a nie podłaczyłeś odwrotnie zasilania ?
    dymu nie bylo ?
    jak miga srodkowa dioda to :
    albo napęd martwy
    albo brak w nim FW
    albo brak KEYa w FW ale wtedy by tacka sie wysuwała

    wykasuj go w dosflashu i jeszcze raz wgraj FW
    chyba że go już pod dosflashem nie widzi to wtedy qpa
     
  4. kamagg

    kamagg Banned Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No w tym problem ze go wogole nie bylo widac w dosflashu.
    Zasilania nie da sie odwrotnie podlaczyc za szyny na wtyczce az taki noob nie jestem ;p.
    No i nie wiem jak odpalam pc i konsole naraz to nie widac napedu a ni nic wczesniej widzialem go pod moim dyskiem a teraz nic.
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Sprobuj innym kablem sata, albo na odwrot, albo w inne wejscie.
     
  6. kamagg

    kamagg Banned Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. kamagg

    kamagg Banned Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra nie aktualne pobralem z neta jakies sterowniki na eng forum mieli podobny problem i poszlo smiga na LT+ 1.1 :D dziekuje za wasza reakcje najbardziej momoglo mi to
    jak miga srodkowa dioda to :

    albo brak w nim FW

    Bo juz chcialem poskladac i gdzies zawiesc ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum