1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie nowego KV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zorinelpl, Październik 4, 2014.

  1. zorinelpl

    zorinelpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Siemka!
    Mam takie pytanie gdyż chciałbym podmienić KV (już kupiłem) i żeby to zrobić trzeba powrócić do starego dashboardu 16747, a ma 16767 i czytałem że to psuję konsole. Czy tak jest naprawdę? Moja konsolka to Xbox 360 Slim Corona 4GB. Do podmiany używam J-Runner ponieważ 360 flash tool wywala mi błąd że rozmiar jest za duży.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Za chwile będzie płacz, że konsola nie działa...
    Choinka się zapali, święta będą w tym roku wcześniej...
     
    1 osoba to lubi.
  4. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Desperat? po co te KV wymieniasz masz bana?
     
  5. zorinelpl

    zorinelpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Tak mam bana, ale chciałbym pograć sobie online przez XBLSE.

    "Za chwile będzie płacz, że konsola nie działa...
    Choinka się zapali, święta będą w tym roku wcześniej..." haha a to dobre!

    Tak BTW, dostałem od kolesia wiadomość że wystarczy to wrzucić na dyski i plugin sam wykryje. Tylko że ja mam pamięć wewnętrzną 4GB. Próbował ktoś tak i czy działa, bo na USB to nie zadziałało :C

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie kombinuj,bo uwalisz konsolę.
     
  7. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Oj tam tam. Jak zrobi wszystko jak należy będzie dobrze.
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wrzuć pliki z kv tam gdzie masz plugin ( ew przenieś na pamięć wewnętrzną )

    a to chyba offtop ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum