1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie oryginalnego firmware

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez lukasz2110, Listopad 21, 2010.

  1. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam zamiar kupic nowy naped do mojej konsoli po to aby pograc sobie przez liva. I teraz moje pytanie brzmi jak wgrac orginalny fw do liteona oraz czy jak bede zmienial napedy zeby pograc na live a potem na przerobionym napedzie nic sie nie pomiesza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    dostaniesz bana nic nie da zmiana napedu
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak bedzie grał na oryginałach na nowym napędzie to dostanie bana???
     
  5. kobzuch

    kobzuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, bo AP 2.5 wykrywa m.in. spoof.
     
  6. maksiu194

    maksiu194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Głupota a jak się popsuje komuś napęd i trzeba go wymienić?? A poza tym jak na starym bym wgrał oryginalny FW??
     
  7. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oczywiście grał bym na orginałach na nowym napędzie
     
  8. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    małymi literami napisalismy, ze dalej pytasz o to samo ? jak sie zepsuje naped i nie chce sie bana to elektroniki sie nie wymienia tylko laser lub naped na taki sam i gra na oryginalach, a tobie nie o to chodzi bo masz przerobiony naped i juz pewnie oflagowana konsole

    problem w tym, ze nie grales na samych oryginalach
     
Wczytywanie...

Poleć forum