1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wgrywanie starszego dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wyro20, Czerwiec 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozna wgrać przedostatniego dasha jeżeli mam teraz najnowszego ?
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie można. Osoba wyzej nie ma pojęcia o tym

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Nie da się cofnąć do wcześniejszego dasha niestety.
     
  6. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co mam zrobić żeby grać w np. AC:B czy COD Black Ops. Mam przeróbke lt+1.1. Da coś przeróbka lt+1.9 ?
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Najlepiej zaktualizowąć do najnowszego dasha , przerobić na LT 1.9 ,a gry z AP 2,5 ponownie nagrać.
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, musisz przeróbić konsolę na lt+1.9 i na nowo przelecieć ABGXiem gry (COD BO, ACB, NFS HP, Fable 3, MW2 i Halo ReacH) aby dograł patche pozwalające na uruchomienie tych gier na 1.9. I wypalić.
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Co to ma być moderator , Xbox maniak hahahah ładnie wciśnięte , jak nie wiesz kolego to nie nie odzywaj oczywiście że się nie da wgrać starszego dasha i koniec kropka , powinieneś dostać wielkiego warna za tą odpowiedź , a tak ogółem to powinieneś dostać bana
     
  10. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odpoweidź w temacie dostałeś dalsze rozważania to offtop zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum