1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wgrywanie update do cache problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swir53, Maj 1, 2013.

  1. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem ze temat walkowany byl sto razy lub wiecej wiem ze niby updaty do gry posiadajace nazwe np. TU_1A5223D_000000C000000 wgrywamy bezposrednio do cache nie tak jak w przypadku takich aktualizacji tu0000000c_00000000 te drugie wgrywam tak jak na forum jest opisane i chodza bez problemow a te wyzej ktore sie wkleja bezposrednio do cache nie chodzi zadna i nie pomaga zadne forum ani nic po prostu nie chodzi i tyle .

    Konsola ich nie widzi czy jak wyczyszcze caly folder cache to czy cos to pomoze ?ma to jakies znaczenie ? Wiem juz wszystko radze sobie ze wszystkim to jest ost rzecz ktora spedza mi sen sen z powiek :) prosze o przyczyne dlaczego skoro dobrze wgrywam tak jak na forum opisujecie mimo wszystko konsola nie widzi updata gry ?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na pewno masz zgodne MEDIA ID gry z MEDIA ID TU ??

    TU typu: TU_1A5223D_000000C000000 wgrywamy bezpośrednio do: hdd/cache/TUTAJ
    TU typu: tu0000000c_00000000 wgrywamy do: hdd/content/0000000000000000/TITLE ID gry/000B0000/TUTAJ
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    TU wgrywaj zawsze do content/0000000000000000..........
     
  5. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jabar na bank mam dobry id z media wgrywam bezposdrednio i nie chodzi :/
     
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    OMG... Tyle razy było wałkowane. WRZUCAĆ PROGRAMEM HORIZON.
     
Wczytywanie...

Poleć forum