1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wgrywanie watch dogs

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid1463, Październik 9, 2014.

  1. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam problem z wgraniem watch dogsa na xbox 360 rgh bez dysku wewnetrznego, robiłem już wszystko tak jak pisali na necie i dalej mi nie działa on z gory dzieki za pomoc z w tej sprawie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Czyli co robiłeś, bo z tego co pamiętam potrzeba skopiować zawartość z DVD1 ( installation1 oraz installation2 ) do DVD2 i wtedy odpalać.

    Wiem że na necie jest gotowa wersja RGH przerobiona na GOD, ale wtedy nie będzie działał dodatek DLC, który jest chyba obecnie tylko na wersję XEX i taką najlepiej sobie przygotować.

    Trafiłem też na taki poradnik http://xboxforum.pl/pomoc-19/watch_dogs-tymczasowy-fix-dla-posiadaczy-rgh-spolszczenie-195685/ może w czymś pomoże.
     
  4. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie to nie pamietam co robiłem. wgrałem normalnie iso na dysk dwa pliki instalation 1 i 2 skopiowałem na dysk 2 usunołem z tamtad jakis plik i zmieniłem nazwe drugiego i gdy właczyłem pokazywało mi włuz dysk 2. Mówisz ze bez dysku wewnetrznego nie da sie zrobic ? ja czytałem na necie ze mozna bez niego ale własnie nie znalazłem jak to zrobic zeby działało.
     
  5. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    No i tak zrób i powinno działać, pisałem o tym wyżej.

    Co do samej wypowiedzi... to zainwestuj w słownik ortograficzny bo nie da się tego czytać! Nie pisz posta pod postem, od tego jest opcja edytuj.. gdzie jest jakiś moderator ;-)
     
  7. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ten dysk drugi mam wrzucić na dysk przenośny tak ?
     
  9. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    I dalej tak Ci się spieszy że piszesz posta pod postem w czasie jednej minuty!

    Cały przygotowany katalog z zawartością DVD1 i DVD2 według poradnika umieszczasz gdzie chcesz w swojej bibliotece gier... nie wiem jak można to łatwiej wytłumaczyć
     
  10. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zrobiłem i teraz wyskakuje mi wyczyść dysk miękka ściereczką.
     
  11. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    A jaki masz dash w konsoli ?
     
  12. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Omg... dash, czyli kernel w konsoli a nie FSD, gra wymaga 16537 i może w tym tkwi twój problem
     
  14. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już mam 3.0 16747.0
    I jak on jest nie prawidłowy to jest jakis sposób zeby go zmienic
     
  16. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Prawidłowy + dashlaunch 3.12 i wszystko musi działać, wszystko przerobiłeś do XEX zgodnie z poradnikiem ?

    Edit: ja osobiście nie zamieniałem plików jak to jest w poradniku... po prostu skopiowałem to co należy do DVD2 i gram z tego dysku i wszystko działa
     
  17. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Ale po co miałbyś to robić skoro masz nowszy niż w tym poradniku...myśl trochę :)
     
  19. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie pomyślałem o tym. Chyba sobie odpuszczę tego watch dogsa.
    Przed chwila zrobiłem tak jak pisałeś wyzej i dalej nic, ciagle wyskakuje przeczyść dysk miękka sciereczka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum