1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wiatraki dostaja pelnej mocy problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hanny, Sierpień 7, 2014.

  1. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Siema, mam mały problem czyscilem xboxa 360 premium i wymieniłem paste, podłączył wszystko i gdy podlaczam pod napięcie wiatraki zwariują na pełną moc i sie wyłączają... Proszę o pomoc ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Uszczelnij tunel taśmą klejaca, są poradniki jak to zrobić poszukaj w google

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może być złe dociśnięty radiator. I cpu lub gpu się nagrzewa bardzo i stąd taka akcja.
     
  5. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jest zle poskladany lub uszkodizles cos przy zdejmowaniu. zdejmij i zobacz czy radiator idealnie dolega do procka nie rusza sie na boki
     
  7. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Możliwe że nie dociska, miałem problem z załączeniem o zaczep tych trójkątów od radiatorów, z tym mniejszym chyba CPU miałem problem z zaczepem.
     
  8. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    W 100% jest to źle zamontowany radiator :p cpu lub gpu czuje że temperatrura za mocno wzrasta i wtedy płyty przyspiesza wiatraki aby schłodzić :p Raz tez popełniłem błąd podczas składania klocka i też tak wariował, jeszcze raz złóż go :p
     
  9. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Ok, dzięki chłopaki jak będę w domu zrobię jak piszecie :)
     
  10. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Radiatory muszą dobrze przylegać, bo takie coś jest możesz lekko blaski zgiąć żeby dobrze trzymało.
     
  11. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Panowie, proszę o szybką pomoc, zrobiłem jak napisaliście chwilę podziałała a teraz są 3 czerwone diody... ;/

    Jest tak, odlaczam napęd dvd i działa normalnie, jaką przyczyna? Kabel zasilajacy napęd może poszedł?

    //Nie pisz posta pod postem, korzystaj z opcji EDYCJA
    ~z0nk31
     
  12. Jasonh

    Jasonh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    podociskaj te kable czasem tak jest ze kabel sie uwali
     
  13. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Wszystko jest ok, poskładałem dodałem dodatkowe chłodzenie na radiator z regulacją mocy, Xbox chodzi idealnie. Dziękuje ;)
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przypuszczamy ze pozbyles sie wlasnie napedu dvd; ). Sprawdz czy poprawnie wsadzikes wtyczke uruchom konsoke otwarciem tacki. Jesli sie nie otworzy dvd szukaj nowego napedu, oczywiscie masz zgrany dvdjey?
     
  15. Hanny

    Hanny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Dokładnie źle podłączyłem wtyczkę zasilającą napę, żółtym do napędu zamiast do płyty teraz jest wszystko okej ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum