1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wibracje w padzie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XAdrianX, Grudzień 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W jaki sposób można zwiększać lub zmniejszać moc wibracji w padzie? Bo słyszałem że jest to możliwe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie tez jestem
    ciekawy...
    jesli mowa tu o padzie do x360 bezprzewodowy ...
     
  4. Hemp

    Hemp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie można zwiękrzyć, ani zmniejszyć wibracji. Można je tylko włączyć lub wyłączyć.
     
  5. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    jest sposób taki jaki był przy plejaku mianowicie - trzeba pada rozkręcić i przy silniczku jest wahadło na które należy dolutować paski metalowe tak żeby było większe i wtedy mocniej będzie wibrować a jak by ktoś chciał mniejsze wibracje trzeba byłoby spiłować wahadło
     
  6. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na allegro często znajdowałem pady do których był dołączony opis

    "Parametry produktu.

    * Technologia bezprzewodowa 2,4 GHz o zasięgu 9 metrów
    * Rozgrywka bez opóźnień
    * Możliwość regulacji wibracji w celu wydłużenia życia baterii
    * Nowe przyciski po lewej i prawej stronie kontrolera, zaprojektowane w celu łatwiejszego użytkowania.
    * Przycisk trybu Xbox Guide po środku kontrolera umożliwia szybki dostęp do wszystkich funkcji systemu Xbox 360."

    Myślałem więc że nie jest to aż takie skomplikowane...
     
  7. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak chodzi o bezprzewodowy pad. Chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
     
  8. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    widocznie regulacja jest mala heh wlacz/wylacz
     
  9. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    NIe mozna zmniejszyc lub zwiekszyc tylko wlaczyc lub wylaczyc.
     
  10. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ktorym miejscu sie włancza lub wyłancza?
     
  11. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Przycisk xbox guide ostatnia zakładka po prawo. Ustawienia bodajże >wibracje>wyłącz
     
  12. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    wchodzisz w ustawienie konsoli i tam gdzies masz wibracje
     
  13. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli podsumowując, regulacja wibracji w padzie polega jedynie na opcji on/off. Szkoda...
    Temat można już zamknąć.
     
  14. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja widzaiłem n a allegro chińską podróbę pada od ms gdzie była możliwość regulacji wibracji :]
     
  15. Diuran

    Diuran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    ale to jest bezsens zeby wylanczac wibracje w padzie...., to jest jego jeden z większych atutów, w x360, on sam sobie zmienia wibracje, dobrym przykladem jest NFS:SHIFT, jezeli rypniemy w bande, to trzepie go az chce z reki wyskoczyc:D, a jak sie zblizamy do krawedzi drogi wjezdzamy na te pasy, to lekko wibruje
     
  16. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    re

    Przecież w opcjach gier jest sekcja i tam są ustawienia wibracji, małe średnie wysokie. Np w burnoucie paradise tak jest:whistle:
     
  17. Adolf666

    Adolf666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ze wsząd
    Ja mam wyłączne bateria w padzie duzo dłuzej wytrzymuje :)
     
  18. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    I to jest swięta prawda. wlasnie dlatego wylaczylem ta funkcje pada
     
  19. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po co wyłączać wibracje ? wystarczą 2 akumulatory na zmiane + ładowarka;)
     
  20. XAdrianX

    XAdrianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla mnie gra bez wibracji w padzie daje mniej radości. Po prostu czasem wibracje są zbyt mocne(w niektórych grach np. NFS) i przydało by się móc je lekko regulować.
     
  21. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieki za info
    Apropo ja tez uzywam akumaltorow do pada
    Polecam Energizer,Duracell te nowe mozna w kazdej chwili doladowywac i oczywiscie Sanyo
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum