1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 , 2 DVD

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez megatomik, Marzec 8, 2013.

  1. megatomik

    megatomik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiedźmin 2, jest na dwóch płytach DVD, i moje pytanie brzmi tak czy instalować obie płyty DVD na dysk? Czy może tylko jedną? Albo najpierw jedną, a potem drugą można jak przejdzie się pewien etap?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można obie na raz, może też najpierw pierwszą później drugą. W pewnym momencie gra poprosi Cię o włożenie płyty drugiej. Możesz wtedy zapisać, wyłączyć grę i zainstalować drugą płytę.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Wiedźmin 2 , 2 DVD

    Jak tylko masz miejsce to instaluj obie od razu i będziesz miał już to z głowy ;)

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  5. megatomik

    megatomik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie dysk 20 GB i miejsca nie mam, a nie ma opcji żebym Skryima usunął z dysku dlatego się pytam. Dziękuje za odpowiedź!
     
  6. maaax89

    maaax89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można jakimś sposobem odpalić save z wersji EN z napisami na wersji z dubbingiem?

    Przeszedłem 2 pierwsze akty z angielskim lektorem, natomiast 2 dvd nagrałem wersje z polskim dubbingiem niestety wyskakuje proszę włożyć prawidłowy dvd 2.
     
  7. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rada jest prosta usuwasz cd 1 i instalujesz cd 2 proste jak barrszcz do max jak można piraćic polską grę jak Wieśka 2 mam oryginała wstyd by mi było okradać polaków dałem tylko 100złoty żal mi takich ludzi okradać swoich:).
     
  8. maaax89

    maaax89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No raczej to nie jest tak proste jak barszcz ;) Gdy wyskakuje komunikat o zmianie płyty podmieniam dvd 1 na 2 i tutaj jest problem. Xbox dostrzega, że zmieniłem płyte ale wypisuje że dvd 2 jest nieprawidłowa. Myślałem nad jakimś edytorem save'ów i podmianie informacji o języku gry. Niestety znalazłem tylko edytor do zmiany pkt doświadczenia.
     
  9. megatomik

    megatomik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No nic, trzeba od początku chyba te dwa akty. Ja już przeszedłem po polsku i jestem zajarany :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum