1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wiedzmin 2 brak jezyka polskiego

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cloud, Lipiec 9, 2014.

  1. cloud

    cloud Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otoz mam problem z ustawieniem jezyka polskiego w grze wiedzmin 2. Do wybrania mam tylko ang, fr, niem i hisz. Gre zakupilem na xbl. Dodam ze mieszkam w uk. Prosze o promoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zmień lokalizację i region na pl w ustawieniach.

    Może pomoże ..
     
  4. cloud

    cloud Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakies inne pomysly ? Zrobilem tak jak napisales, ale niestety dalej ten sam problem. Mam nadzieje, ze nie bede musial drugi raz kupowac gry.
     
  5. GMSW

    GMSW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2014
    Posty:
    95
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Niech zgadne pobrałeś na regionie UK.
    Teraz jak zmieniłeś region pobierz ponownie grę.
    Może pomoże. ..
     
  6. cloud

    cloud Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety nie pomoglo, jest mozliwosc pobraniu I wgrania polskiego jezyka ?
     
  7. Janiuszko

    Janiuszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Dziwne, ale mam podobnie u siebie na komputerze. Gra kupiona ze steam na Macu - działa w pełni po polsku, ale z pewnych względów przeinstalowałem ją na windows (również pobrałem że steam, ta sama wersja gry), ustawienia wszystkie mam na PL a gra jest w języku angielskim z polskimi napisami.

    Wracając do Twojego problemu, z tego co wiem jeśli masz nieprzerobioną konsolę, to spolszczenia nie wgrasz.
     
  8. Thorsson15

    Thorsson15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiles wersje bez jezyka polskiego moze :D jesli miales konto na UK
     
  9. Pawel191181

    Pawel191181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Moze komus sie przyda jak nadal ma ten problem z brakiem polskiego...Usunac z dysku.Zmienic region w konsoli na polski i IP na polskie i zakupic gre(kupowalem z pozycji telefonu)Potem juz mozna zmienic na normalne IP.Po tym gra sie sciagnie z polskim dubbingiem.Dodam ze mieszkam w UK i nie mialem ani napisow ani dubbingu.Zrobilem jak napisalem i odziwo dalo rade.Pozdrawiam
     
  10. Pawel191181

    Pawel191181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nigdy nie grzebalem nic na koncie xbox live.Gdzie to sie sprawdza na stronie bo znalazlem ze moge zmienic na inny region ale nie pokazuje na jakim jestem obecnie chyba ze samo przezsie jak po polsku wszystko to polski region.Karte mam uk podpieta.Moim zdaniem chodzi o IP w trakcie zakupu Wieska.Nie mam intermetu stacjonarnego wiec udostepniam przez tele i za pierwszym razem jak nic nie zmienialem Wiedzmin sciagnal sie bez polskiego.Usunalem i zmienilem IP w tele na polskie.Kupilem przez podpieta karte UK i polskie IP Wieska.Nie udostepnie neta przy zmienionym IP wiec wrocilem do oryginalnego.Przyznam ze nie wierzylem w powodzenie tej akcji.Pzdr
     
  11. Mat3j86

    Mat3j86 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2015
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mieszkam w UK, mam ustawiony polski adres do płatności, podpiętą kartę debetową z Barclaysa, internet z Talk Talk więc raczej tu nie chodzi o IP sieci czy coś... Sprawdź swoje dane na koncie MS a nie w konsoli - może tutaj leży problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum