1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 brak okienka łupów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SoaringAngel, Sierpień 23, 2012.

  1. SoaringAngel

    SoaringAngel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wiedźmina 2 na x360. Problem w tym, że gdy chcę coś przeszukać pisze tylko "przeszukaj" a powinno wyświetlić się okienko z zawartością.
    Od początku gry tego nie było. Raz nawet na chwilę zaczeło się pokazywać, wyłączyłem grę, włączyłem i znów nie ma. Co jest nie tak ? Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jak przeszukujesz to nie wlacza sie zadne okno... jest tylko napis przeszukaj, wciskasz A i wszystko leci do ciebie, a okno ekwipunku to jest chyba przycisk BACK, chociaz nie pamietam dokladnie
     
  4. SoaringAngel

    SoaringAngel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie powinno być tak, że podchodzę do np. skrzyni i mogę ją przeszukać a obok w oknie powinny być 4 bodajże najcenniejsze przedmioty tam znajdujące się.
    Wtedy wiem co tam jest. Tak przez chwilę miałem i znowu zniknęło. Nawet pisze w oryginalnej instrukcji, na filmie na yt też niektórzy to mają niektórzy nie. Od czego to zależy ?
     
  5. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Nie dam sobie głowy uciąć(bo w wiesia dawno nie grałem) musisz włączyć ustawienia pod telewizor HD.
     
  6. SoaringAngel

    SoaringAngel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak wcześniej x360 miałem na euro złączu i tego nie było. Od razu po przełączeniu na kabel HDMI to okienko wyświetlało się. W opcjach w grze nic o tym nie ma. A na pewno takie okienko jest. Zobaczę co da się zrobić, wiem bez tego da się grać...ale fajnie było by mieć to (przydatne).
     
  7. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    jest jest w gdy pierwszy raz uruchamiasz grę, gra pyta jaki chcesz rodzaj czcionki pod tv hd czy monitor ctr( i jeśli jest ustawione pod monitor ctr to nie wyświetla się to okienko łupów). By to zmienić musisz wejść w opcje/ustawienia grafiki i tam wyłączasz opcję duże czcionki
     
    1 osoba to lubi.
  8. SoaringAngel

    SoaringAngel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok no jest dzięki pomogłeś :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum