1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 - instalacja na dysku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bazagazeal, Marzec 28, 2012.

  1. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam.

    Mam pytanie co do Wiedźmina 2. Ponieważ gra jest na dwóch płytach, to czy zainstaluje ją na slimce 4GB, jak sformatuje pendrive jako dysk?
    Czy jest potrzebny dysk HDD? Czego dotyczy instalacja z tych płyt? Ile potrzebne będzie pamięci do jej instalacji?

    Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Powinna sie zmiescic na xboxowym dysku 20gb albo na 2 pendrivach 8gb
     
  4. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Czyli jestem zmuszony kupić dysk 20gb? Aż tyle bedzie instalacja zajmować? ;/
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Wystarczy 1 pen 8gb. Pograsz chwile z dvd 1 a jak gra poprosi o 2 to zainstalujesz druga. Ale lepiej kupic dysk by nie żonglować plytami :)
     
  6. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Ale jak kupie 20gb to ile tak naprawdę na nim będzie wolnego miejsca?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    I zmieści się cały Wiedźmin w tych 13.8 gb?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak bedzie XGD2 to na pewno, natomiast gry XGD3 zajmuja z tego co wiem maxymalnie 7.8 GB wiec jak bedzie XGD3 to moze sie nie zmiescic
     
  10. Daki

    Daki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy instalacja bedzie wymagan ?? czy normalnie bedzie mozna grac z plyt??
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  12. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    No to trzeba w końcu instalować, czy można grać bez żadnej instalacji?
     
  13. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najprawdopodobniej gra w jakimś momęcie poprosi od DVD 2 i nic nie trzeba będzie instalować.
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Grac mozna z plyt oczywiscie
     
  15. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    A kto ci powiedizał że bez instalacji na hdd nie zagrasz?
     
  16. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Microsoft ma chyba nawet taką politykę, że wszystkie gry chodzą bez instalacji bo nie wszystkie konsole sprzedawane były z dyskiem.
     
  17. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Nie wiem, myślałem, że skoro są dwie płyty to będę musiał kupić dysk, bo będzie trzeba coś instalować, o to cały czas się rozchodziło.
    Dzięki. :)
     
  18. prEDOator

    prEDOator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, możesz normalnie grać z płyty. Może być jednak tak, że tekstury będą się wolniej wczytywał w niektórych miejscach w porównaniu z grą zainstalowaną.
     
  19. Urshakk

    Urshakk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Gdzieś czytałem że warto zainstalować wiedźmina 2 na konsolę żeby szybciej gra działała, ktoś z CD Projekt tak mówił.
     
  20. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Lepiej dołożyć i kupić większy dysk, na forum chłopaki mają przerobione dyski w obudowie w dobrej cenie. 20gb dysku to porażka \
     
  21. Szym0n

    Szym0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    20 GB to takie minimum na którym zainstalujesz 1, max 2 gierki, a gdzie miejsce na dema, aktualizacje itd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum