1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 LT 2.0 nieobsługiwana płyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marekant, Maj 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. marekant

    marekant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Na wstępie napisze, że jeszcze w temacie przeróbek jestem laikiem, także bardzo proszę o pomoc i o przymknięcie oka, jeśli napiszę gdzieś jakąś bzdurę.

    Ściągnąłem Wiedźmina pod LT 2.0 ze strony "http://********.org/*******/691834" i niestety jak to w moim przypadku bywa coś jest nie tak i owa płyta nie działa. Posiadam przeróbkę LT 2.0 i oprogramowanie 2.0.14699.0
    Ściągnąłem po media id - 414AAB82 pacha z "http://www.xbuc.net/?searchString=414AAB82" i zgrałem na pena. próbowałem horizonem oraz 360revelation i niestety ciągle pojawia się komunikat że płyta nie jest obsługiwana.
    Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Może przy jakiejś innej grze? Proszę o pomoc i z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mendrzej

    mendrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    IRL
    Wyczysc pamiec podreczna Cash i sprobuj jeszcze raz.
     
  4. mendrzej

    mendrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    IRL
    Aby wyczyscic pamiec:

    Naciśnij przycisk przewodnika na kontrolerze, przejdź na stronę Ustawienia, a następnie wybierz opcję Ustawienia systemu.
    Wybierz opcję Urządzenie magazynujące lub Pamięć.

    Wyróżnij dowolne urządzenie magazynujące, a następnie naciśnij przycisk Y na kontrolerze. (Nie ma znaczenia, które urządzenie magazynujące wybierzesz, ponieważ pamięć podręczna zostanie wyczyszczona dla wszystkich urządzeń magazynujących).
    Wybierz opcję Wyczyść pamięć podręczną systemu.

    W odpowiedzi na monit o potwierdzenie zamiaru wykonania operacji dotyczącej urządzenia magazynującego wybierz opcję Tak.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. marekant

    marekant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok więc po kolei:
    1. czyszczenie casha nie działa
    2. topologia jest cofnięta
    3. dogrywanie 360ravolution też nie działa

    czy pozostaje mi tylko przeróbka na lt3.0?
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jeśli chcesz zaoszczędzić sobie nerwów i zmarnowanych płyt to zdecydowanie TAK. ; )
    Przerób na LT+ v3.0 i nagrywaj gierki nagrywarką LiteON iHAS a wszystko będzie śmigać/działać/hulać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum