1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 nie działa! POMOCY!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nitros5, Kwiecień 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Witam. Mam taki problem. Ściągłem ostatnio wiedźmina na xboxa i nie chce mi działać. Po włożeniu płyty do napędu i naciśnięciu opcji "Graj" po paru sec. wyświetla się komunikat "Płyta nie jest obsługiwana". Co gorsze ponad połowę gier teraz mi nie działa. Mam xboxa 360 elite lt 2.0, grę przepuściłem przez abx360 oraz nagrałem przez imgburn prędkością 2x na płyty PLATINUM. Inne gry mi działały tym sposobem. Ta nie chce. Proszę pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego masz Dash'a? Masz "cichą aktualizację"? Nagrałeś jak w poradniku?

    @down: Skąd ty możesz wiedzieć, jakiego Dash'a posiada autor tematu? Zadałem takie pytania, żeby po odpowiedziach zdiagnozować przyczynę błędu.
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Dash nie ma nic do tego, bo kolega posiada LT 2.0 więc Dash ma odpowiedni. Musisz poprostu przerobić napęd na LT3.0 albo zmienić topologie w obrazie .iso na LT 2.0. Abgx automatycznie ładuje topologie 3.0. To dla tego nie startuje gra.
     
  5. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    To jak przerobić topologie na lt 2.0?
     
  6. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Przerobić topologie możesz zrobić za pomocą Xbox Backup Creator, a jak to zrobić znajdziesz na forum.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum