1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 Orginał błąd z aktualizacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez STOPRO92, Kwiecień 26, 2012.

  1. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;) Kupiłem orginalnego wiedźmina 2 i teraz problem w tym wkładam płytkę do konsoli pojawia się informacja ,że musi zaktualizować konsolę to daję tak pod koniec wyskakuje błąd że płytka brudna i się nie da.
    W czym problem ?
    Wersja Dasha 2.0.12625.0
    iExtreme 1.6.1
    Proszę o pomoc :)
    Z góry Dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    orYginalnego :D Masz spoof napędu ?? (Inny niż był oryginalnie w konsoli)
     
  4. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :D nic nie robiłem :D Tylko dałem ją kiedyś na wgranie 1.6.1 a napęd od nowości został taki jaki był jest to edycja premium a napęd to Liteon
     
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    A w ogóle zaktualizowało ci dasha na najnowszego czy wyskakuje błąd i dalej masz stary dash?? może spróbuj z pendrive zaktualizować
     
  6. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam błąd wywala mi avatary i wszystko do standardu :D a dash zostaje taki jak był błąd pojawia się zawsze pod koniec aktualizacji kółka dalej się kręcą ale pasek stoi w miejscu minuta dwie i błąd
     
  7. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeżeli zaktualizuje dasha z pendrive to stracę przeróbkę ?
     
  8. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłem teraz u kumpla ze starszym dashem i poszło mu normalnie :/ więc w czym problem ?
     
  9. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz zrobić aktualizacje bez niej nie zagrasz w grę z XGD3.
    Co do przeróbki to ją stracisz.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz zapewne napęd Samsung'a. Wgraj OFW i aktualizuj. Aktualizacja usunie Ci przeróbkę.
     
  11. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola jest z lipca 2008 :d to z tego co wiem od kwietnia były tylko Liteony montowane kumpel ma elita też miał 1.6.1 i starszego o dasha i normalnie z płyty mu zaktualizowalo to własnie nie wiem :/ czemu tak :/
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj OFW, zgodnie z poradnikiem pod swój napęd i aktualizuj:
    Artykuły
     
  13. STOPRO92

    STOPRO92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałem wgrać nowego dasha i też się nie dało :/
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz spróbować wgrać Dash'a 13599.
     
Wczytywanie...

Poleć forum