1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 problem z drugą plytą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wieviurex, Sierpień 13, 2012.

  1. wieviurex

    wieviurex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam...
    Mam problem z Dvd nr 2 owje gry.
    kiedy kończę pierwszą płytę i wkładam drugą konsola się wiesza, a gdy próbuję włączyć ją z menu konsoli płyta nawet się nie kręci.Zaś przy instalacji dochodzi do 45% i wyskakuje błąd : "przetrzyj płytkę szmatką"
    Dodam jeszcze że gra nagrana Liteon ihas 124B z burner max na płytce verbatim z prędkością 2,4x
    oto skan z abgx:
    abgx.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

    Dvd1 po przepuszczeniu przez abgx wygląda identycznie,a działa instaluje się itp.

    z góry dzięki za pomoc

    Ps. wiem że problem był poruszany dużo razy jednak nie znalazłem jego rozwiązania

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. wieviurex

    wieviurex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem imgburnem z prędkością 4x a potem drugi raz z 2,4x.Pierwszą płytę nagrałem z prędkością 4x i działa dobrze.Jak myślicie spróbować nagrać innym programem? Czekam na dalsze sugestie jak się pozbyć tego błędu

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum