1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 problem z DVD2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fsatrets, Kwiecień 21, 2012.

  1. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.mam taki problem mam konsole z RGh i ostatnio wrzuciłem na dysk Wiedźmin 2 DVD1 [SWAG] = spolszczenie od "elamigos"
    Dziś skończyłem DVD 1 i nie wiem jak dograć teraz DVD2 aby działało... Jestem pod koniec Aktu 2 i wychodzę z miasta z Iorwetem potem jest czarny obraz i ładowanie ... ... i stoi


    Proszę o pomoc jak dograć DVD 2 aby działało do jakiego folderu itp...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Boze przeciez to juz bylo tysiac razy poszukaj na forum
     
  4. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrobiłem tak:

    the witcher 2/ Disc 1/ Gra działa
    /Disc 2 ? Nie działa jest czarny ekran z loadingiem..
     
  5. jasio

    jasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Witam nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj.Mam taki problem przeszedłem 2 akt scieżka Rocha i wyskakuje żeby wsadzić 2 dysk.I tak robie a wyskakuje mi niewłaściwy dysk;/To napewno jest druga płyta nawet zainstalowałem na dysku ją a nie działa;/Pomocy!!!A co najsmieszniejsze jak wsadzam tą 2 płytę i uruchamiam grę to sie odpala tylko jak wczytuję sejwa to wyskakuje wsadz 1 dysk i tak robię i też wyskakuje zly dysk a przeciez jest dobry i tez normalnie zainstalowany na dysku i całą pierwszą płyte przeszedłem.Mam LT2.0 cofnieta topologia przez xbox backup creator i dask 13599.Pomocy!!!
     
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Masz odpowiedni dział

    http://xboxforum.pl/jtag-rgh-194/wgrywanie-2xcd-na-rgh-125867/index19.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum