1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 problem z odpaleniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kedziore800, Kwiecień 16, 2012.

  1. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Cześć.
    Ściągnąłem Wiedźmina 2 -swag(czy jakoś tak) Zmieniłem topologie nagrałem imgburnem 2.5.6.0.
    Próbując odpalić grę wyskakuje. Nie można wczytać płyty, przetrzyj ściereczką itd.
    Normalnie pokazuje się ikona wiedżmina 2.
    tutaj log z imgburna:

    Dodam że przy 34% instalacji na HDD wyskakuje błąd. :/
    Proszę o pomoc. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj na lepszej nagrywarce.
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wina może być nagrywarki płyty dvd ,lepiej używać clonacd niż imgburna.
     
  5. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Wina nagrywarki ale BFBC2, FIFA 12, Forza motosport 3 nagrałem bez problemu. Czyli to wina nagrywarki? Używam Verbatimów 8gb.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ewidentna wina nagrywarki. Te gry są w systemie XGD2, więc nie ma z nimi problemów.
     
    1 osoba to lubi.
  7. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    A jeżeli nagram nagrywarką z Lenovo g570? Będzie lepiej?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Prawie wszystkie laptopowe nagrywarki nie nadają się do nagrywania gier na Xbox'a 360. Kup iHAS'a i adapter Sata - USB.
     
  9. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    A jaki dokładnie ma być ten Ihas? Bym był wdzięczny za linka z allegro ;)
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Liteon iHAS 124B. Musi być koniecznie rewizja "B".
     
  11. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    okey dzięki. A jeszcze takie małe pytanie. Czy lepiej by było kupić nagrywarkę czy dopłacić trochę i zrobić RGH? I czy te gry które mam nagrane BF3, fifa 12, itd.. działałyby na RGH?
    z góry dzięki.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Te gry będą działały. Warto wgrać RGH, bo nie musisz nagrywać gier, masz darmowe dodatki, gry Arcade itp.
     
  13. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    A może masz/podałbyś jakąś zaufaną firmę z allegro której można wysłać x'a?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  15. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Okey dzięki.!
     
Wczytywanie...

Poleć forum