1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kajman123, Kwiecień 7, 2012.

  1. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ściągnąłem wiedźmina 2 po LT2.0 i nie działa za każdym razem wyskakuje komunikat że mam przeczyścić płytę miękką ściereczką co mam zrobić żeby gra zadziałała.Dodam że nagrywałem ją dwa razy i za każdym razem to samo , a i posiadam LT2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poczytacjac nagrywac gry xgd3 na ix 2.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale inne gry z XGD3 nagrywałem tak jak wiedźmina i normalnie działały.A może to zależeć od tego że nie nagrywam ihas'em?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    zmieniasz topologie i działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum