1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sid333, Kwiecień 25, 2012.

  1. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Nagrałem sobie dzisiaj Wiedźmina 2 używając iHas 124B z wgranym ixtreme burner max pod Verbatim. Wrzuciłem do abgx'a i włączyłem nagrywanie. Płyta MKM 003-000 czy jakoś tak. Dałem prędkość 4x z włączonym OPC. Wrzucam grę do napędu włącza się lecz po chwili wyskakuje żebym przetarł ściereczką. Gra nagrała się w 100% i przeszła weryfikacje. Mam LT 3.0 i najnowszy dash.
    Tutaj screen: http://i37.fastpic.ru/big/2012/0418/d2/40b7615194ebab6d92c5e7657d00bbd2.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam . Podepnę się pod temat. Także mam problem z obrazem Wieśka 2. Posiadam Lt 2.0 więc usunąłem topologie programem ppf-o-matic. płytka Verbatim , nagrywarka laptopowa , CloneCd. Gra się uruchamia ale tylko z płyty :( . Przy próbie instalacji na hdd wyskakuje błąd przy 48% żeby przetrzeć płytkę bo zakurzona itd. Używał ktoś tego programu ? Może lepiej było Xbox backup Creator ? Czy to wina nagrywary ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrasz iHAS'em, to będziesz mógł zainstalować na dysku.
     
  6. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    eee, no tak ale jak się ma Lt 2.0 to nie powinna iść instalacja normalnie nawet ze zwykłą nagrywarką ? ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z nowszymi grami już są problemy.
     
  8. seba360

    seba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM
    mam taki problem z programem i imgburn mianowicie wszystko ustawiam wg turtioalu ale w momencie wsadzenia plytki do napetu zacina sie komp a w lewym dolnym rogu jest napisane "getting book type" i nic sie nie dzeje;/ sprawdzilem tez u kumpla na kompie tez to samo (ihas524b + verbatim) tak ze prosze o pomoc
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaką masz wersję ImgBurn'a?
     
Wczytywanie...

Poleć forum