1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Raku01, Kwiecień 28, 2012.

  1. Raku01

    Raku01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Posiadam LT3.0 i mam xklocka od niedawna wiec jeszcze do konca sie nie orientuje.
    Ściągnołem sobie gre Wiedźmin 2 przepóściłem przez abgx poniżej screen z abgx
    http://w239.wrzuta.pl/obraz/0aW4RsaxaDA/ddddddddddddddddddddd
    Nagrałem ihasem na płytce Verbatima i gra nie działa. Jest ikonka wiedźmina w głównym menu chce włączyć gre i nic. Czarny ekran i nic się nie dzieje .
    Nagrywałem Dirt 3 i inne gry tym samym sposobem i na tej samej nagrywarce i działało a problem pojawił się dopiero przy tej grze.
    Wiem że już były takie tematy ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz wgrane FW pod Verbatim'y?
     
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Mam to samo. Mam wgrane firmware pod verby
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wasze Verbatim'y są z Singapuru?

    Też tak może być, ale możliwe, że podróbki płyt są tego przyczyną.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A ja myślę, że tutaj płyty nic do tego nie mają.
    Tylko obraz, jest jakiś walnięty.

    Hmmm.....
    Także, raczej obraz :)
     
  7. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    W jaki sposób sprawdzić skąd jest płyta?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na hologramie płyty.

    Dlaczego?
    Nie moja wina, że nie wiesz co to jest.
     
  9. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Nie pomogłeś
    Jaką informację mam znaleźć ?
     
  10. Raku01

    Raku01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FW wgrane jest dobrze bo niedawno nagrywalem dirt 3 i smiga bez problemu. W ktorym miejscu znajduje sie ten hologram z miejscem produkcji?

    Napisane z N900
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na odwrocie płyty.
     
  12. Raku01

    Raku01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PX1X280M375425X4 oto chodzilio? bo nic innego nie ma

    Moze mi ktos wyjasnic jak rozszyfrowac skad jest plyta?

    Nie mam opakowania od tych płyt bo były kupowane na sztuki więc się chyba nie dowiem jakiej są produkcji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum