1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 save nie działa :((

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xAmpeGx, Czerwiec 1, 2012.

  1. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    Witam gram na mrocznym poziomie i byłem już w 3 akcie tam gdzie jest się w lochach żeby tą wiedźmę uwolnić i potem ją wyprowadzam i zginąłem i jak dałem wczytaj grę to nie wczytuje.. kręci się i kręci te ładowanie ;\\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wylacz konsoe wykasyj cache, nie pomoze graj od nowa

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    nie pomogło... ja pi***** 14godzin grania na mrocznym poszło się ... co za szajs...
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra oryginalna?

    Zrzuć ten save na pendrive'a, a ten który masz na dysku usuń i wyczyść cache. Później wrzuć tego z pendrive'a.
     
  6. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tez tak mialem, pewnie po tym jak zginale miales autosave - tak akurat bylo w moim przypadku
     
  7. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    no ale ja mam 3 save sprzed minuty własny i 2 auto i żaden nie działa, czyściłem cache, usunąłem grę, zainstalowałem na nowo, wgrałem na nowo save i nic ;\\
     
Wczytywanie...

Poleć forum