1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2 X360- gameplay - 15min

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez darnokPL, Sierpień 25, 2011.

  1. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Przedstawiam wam 15 minutowy gameplay Wiedźmina 2 z xbox
    Czy gra utraciło coś przez przeniesienie na platformę?!
    Nagrywanie z ukrycia :p
    http://www.gaminator.tv/video/20402,Wiedźmin-2-na-X360-GC-2011-gameplay.html
    gaminator.tv
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To chyba raczej pytanie retoryczne. Bo nie sądzisz chyba że można cokolwiek wywnioskować z marnej jakości tego filmu?
     
  5. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No jakość filmiku nie za bardzo
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    A mnie się podoba, ciekawe jak wyjdzie na końcu i czy nie będzie spadków fps :)
     
  7. Dr.Analos

    Dr.Analos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    330
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no gierka na wypasie :D tylko te głupie spadki jakie bedą :D mam nadzieje ze zerowe :p stałe 30fps
     
  8. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jak podleci do was 30 jakiś małych stworków to nie licznie na 30fps na konsoli :D
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dlatefo nie bedzie podlatywac 30 tylko..4 ;)

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    To już nie te czasy gdy w grach była rozpier.... :D Ty sam na 30-40 stworów :D
     
  11. aPoLhIzE

    aPoLhIzE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nawet gdyby były jakieś małe spadki, nie będę płakał. Na moim kiczowatym komputerze nawet bym go nie odpalił. A więc czekam, czekam...
     
  12. konta silver

    konta silver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  14. Farius

    Farius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Według Michała i Adama Kicińskich gra na xboxie działa płynnie:

    Źródło:
    Pytaj o Wszystko - Michał i Adam Kicińscy odpowiadają na Wasze pytania

    Mnie grafika poziomu medium z pc w zupełności wystarczy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum