1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HOT! Wiedźmin 2: Zabójcy Królów ZA DARMO na Xboksie 360 (Wsteczna XO)

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Styczeń 21, 2016.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Łapcie zanim błąd / promocja zniknie z sieci! O ile tylko macie konto Xbox Live zarejestrowane na USA.

    Nie wiemy w tym momencie, czy jest to zorganizowana akcja, czy też zwykły błąd systemu. Warto jednak się pospieszyć i wyłapać za darmo drugą odsłonę przygód Geralta z Rivii, a możecie tego dokonać chociażby za pomocą oficjalnego sklepu Xbox.
    Dochodzą nas wieści, że wspomniany błąd dotyczy jedynie Stanów Zjednoczonych. Nie kasujemy wiadomości, bo być może ktoś z was nie migrował z kontem i nadal jest zarejestrowany na USA.


     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Nie trzeba migrować konta starczy zmienić region na USA i pobrać
     
  4. mad-studio

    mad-studio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak to zmienić? W konsoli. Zmieniłem w profilu na koncie Microsoftu i pojawia mi się info, że oferta niedostępna w moim regionie.
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zmieniam region w konsoli czy na PC i kiszka ,,przepraszamy niedostępne''
     
  6. Piotrek Jóźwiak

    Piotrek Jóźwiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    110
    Punkty za osiągnięcia:
    33
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Oficjalnie Wieśiek 2 we wstecznej kompatybilności, można za darmo pobrać w wybranych regionach dzisiaj i 5 lutego.
     
  7. Hasted

    Hasted Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2015
    Posty:
    196
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    to samo co wyzej ... zmieniony region na stronce , ale po kliknieciu buy free wyskakuje komunikat ze niedostepne w twoim regionie
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Potwierdzam , nie ma możliwości enawet po zmianie regiony przez www
     
  9. pawel85pl

    pawel85pl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    133
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    słońca
    Witam.
    Mnie tam się pobiera już TW2..
    1. Migracja konta na US link tutaj > https://live.xbox.com/AccountMigration
    2. Zmiana regionu na konsoli na US
    3. Po tym wszystkich gra pojawi się gotowa do instalacji..
     
  10. Rajzer

    Rajzer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2015
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak zmienie region to ponownie zeby go zmienic bede musial czekac 3 miesiace?
     
  11. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. sephitorh

    sephitorh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    To lipa trochę :-/
     
  13. Hasted

    Hasted Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2015
    Posty:
    196
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna

    ten sposob nei dziala
     
  14. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zmieniłem region na drugim koncie + w konsoli ale Wieśka brak a w sklepie ,,bundle only''.
     
  15. pawel85pl

    pawel85pl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    133
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    słońca

    US sklep nie PL....
     
  16. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wpadłem na ten sam pomysł ale nie mogę zmienić regionu :(
     
  17. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No ma się rozumieć że USA.
     
  18. pawel85pl

    pawel85pl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    133
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    słońca
    Spróbuj zakupić przez VPN (US)

    [​IMG]

    [​IMG]

    Gra śmiga...
     
  19. sephitorh

    sephitorh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wydaje mi się, że trzeba zasypać Major Nelsona z prośbą o możliwość downloadu na polskim regionie☺ A tak przy okazji region z poziomu strony można zmienić tylko raz na 3 miesiace dla obu konsol?
     
  20. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dobra odpaliłem VPN HOLA, ale by pobrać grę muszę dodać do konta adres to zrobiłem na Alabame i poszło i teraz konto bankowe tu jest problem ma ktoś jakieś lewe dane ? PP nie można dodać ;/
     
  21. Fabiosek1

    Fabiosek1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    531
    Polubienia:
    59
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelin
    Ja mam jakieś "Do instalacji: Witcher 2: Ehnaced Edition" i w opisie jest, że dostępne w języku polskim. Gdzie była informacja o tym, że weszło to do WK?
     
Wczytywanie...

Poleć forum