1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikula92, Maj 12, 2012.

  1. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko się chcę upewnić jeżeli chcę nagrać sobie wiedźmina i zrobić to pod LT 2.0 to muszę w obu pobranych plikach zmienić topologie tzn w cd1 i cd2 czy wystarczy w 1 obojętnie której?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    w obu
     
    1 osoba to lubi.
  4. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w 2 plytach
     
    1 osoba to lubi.
  5. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno zmieniłem topologie i teraz by się upewnić czy plik nie został uszkodzony przepuszczam go przez abgx360 i zapomniałem zaznaczyć opcji disable writes co oznacza że wgra mi topologie mam się tym przejmować i muszę od nowa ściągać plik czy nic się nie stało i mogę normalnie nagrywać
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nic się nie stało, usuń topologie programem XBC, zaznacz disable, przepuść jeszcze raz i normalnie nagraj jak bedzie komunikat o 12 sectorach w abgx
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nom jest ta informacja o 12 tyle, że wyskoczyło mi to na czerwono dokładniej the first 12 sectors of topology data are blank ! czy to o to chodziło? a i jeszcze jak usunąć topologie programem xbc? po prostu jeszcze raz wgrywam topologie na ten plik i tyle ? czy to inaczej ma wyglądać
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Cofanie "Topologii", to wgrywanie pliku "topologyforlt2.0.bin". Jeśli zaznaczyłeś w abgx'ie "Disable writes", to możesz nagrywać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum