1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin 3 problem z wczytywaniem stanów gry

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Marcin Szalkiewicz, Czerwiec 8, 2015.

  1. Marcin Szalkiewicz

    Marcin Szalkiewicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2014
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno, Poland
    Czy ktoś ma ten sam problem jak w temacie. Podczas wczytywania kontynuacji wywala mnie z gry. Co jest grane jaka jest przyczyna czy będzie to poprawione. Mam już spore osiągniecie w grze nie chce mi się zaczynać od początku.

    Nie mogę już żadnego stani gry wczytać. W czym przyczyna? Czy tylko u mnie tak jest ?

    Już teraz to nawet w czasie gry mnie wywala!!!!!! H E L P !!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    a no przyczyną mogło być wg mojej opini :
    Zainstalowanie poprawki 1.03 i nie granie po zainstlowaniu poprawki( po zainstalowaniu poprawki mi wyskoczył komunikat iż wcześniejsze zapisy nie bedą odczytywane- czyli trzeba było zagrać i dopiero zapisać grę by mozna skorzystać z ostatniego zapisu, inne zapisy czyli te z przed aktualizacji mogą nie działać).
    Podczas zapisu gry wyłączyłeś konsolę.
     
  4. Marcin Szalkiewicz

    Marcin Szalkiewicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2014
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno, Poland
    Tylko że jakiś zapis mi działał jakieś 30 minut wstecz. I jak gram od tego momentu i próbuje zapisać co kolwiek to już żaden zapis mi nie działa. A jeśli chodzi o poprawkę tego patcha to najbrutalniejsze było to jak grałem jakieś 30 minut bez zapisu a tu nagle wywala mnie i na siłe prosi o ściągnięcie patcha. Nie miałem wyjścia i musiałem go zainstalować. Już teraz mam nauczkę by nie kupować gier w preorderze.
     
  5. Marcin Szalkiewicz

    Marcin Szalkiewicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2014
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno, Poland
    Ogolnie czy to oznacza że po każdym patchu muszę grać na nowo.
     
  6. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Nie.Musisz po patchu zagrać i zapisa c stan gry bo wcześniejsze zapisy przed patchem mogą nie działać.
     
  7. Marcin Szalkiewicz

    Marcin Szalkiewicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2014
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno, Poland
    Ufffff po nowej poprawce wszystko wróciło do normy. Stany zapisu działają
     
Wczytywanie...

Poleć forum