1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wiedzmin druga płyta.pytanie do eksperta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sirtox, Kwiecień 22, 2012.

  1. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    Gram w 1 dvd z angielskim dubbingiem jak dojdę do 2 płyty i włożę płytę z full pl będę mógł grać dalej?Chodzi o to że zassałem tylko płytę 1 płyte po angielsku to teraz jak jest możliwość to bym pobrał płytą 2 z pełnym językiem polskim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    tak będziesz mógł grać miałem tak z mass effect'em 2 ;)
     
  4. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    dzięki za szybką odpowiedz.:biggrin-new:
     
  5. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    To ja może się dołącze. A jest taka możliwość że jak teraz gram na wersji eng plus napisy a dopiero pojutrze będę miał full pl. Wtedy odinstaluje eng a zainstaluje pl to postęp w grze zniknie czy nie ?
     
  6. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  7. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    A da się jakoś zrobić tak żeby były ?
     
  8. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Beda save odinstalujesz gre nie savy .....
     
Wczytywanie...

Poleć forum