1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez santel, Kwiecień 23, 2012.

  1. santel

    santel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć i czołem !
    Posiadam obecnie LT 2.0 i próbująć uruchomić wiedźmina 2 gierka nie idzie ,pisze ze płyta jest nieobsługiwana ,czy ta gra wymaga LT 3.0 ?
    Jeśli tak to czy w momencie kiedy przerobie na 3.0 gry wymagajace typu 2.0 np. Gears of War 3 mi odpali ?
    Jeszcze jedno ,czy gry wymagające LT 3.0 nagrywa się takim samym sposobem jak 2.0 ?
    Z góry dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. santel

    santel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiec dokładniej pisząc.
    Mam nagrywarkę Ihas 124B z wgranym oprogramowaniem iXtreme Burner MAX
    Zakupiłem specjalnie takową nagrywarke to nagrywania tych kopi na lt 2.0 XGD3 czy XGD2 ,lecz dzisiaj pobrałem wieśka i okazało się ,że jest on na LT 3.0 i teraz **** ,bo ja mam LT 2.0 czy w tej sytuacji by go odpalić musze zmienić softa na 3.0 oraz czy poprzednie gry na lt 2.0 XGD3 bede musiał wypalać od nowa ?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Musisz zmienić topologydata w obrazie na LT+2.0 w poradniku do nagrywania na LT+2.0 jest jak, z tego co zrozumiałem obraz ma topologydata na LT+3.0
    Tak jeśli zmienisz na LT+3.0 gry które miałeś wypalone XGD3 na LT+2.0 będziesz musiał wypalać od nowa.
     
    1 osoba to lubi.
  7. santel

    santel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie lepiej było by przejść teraz tych pare gierek co mam na XGD LT.2.0 i wtedy potem zmienić na lt 3.0 ?
    Czy ten wiesiek odpali kiedy zmienie z lt 2.0 na lt 3.0 ?
    gdzie znajde te topology ; > ?
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przejdź gry XGD3, które nagrałeś pod LT 2.0, wgrywaj LT 3.0 i nagrywaj pod LT 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum