1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedźmin - pytanie o wersję i o TU

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebeksh, Maj 3, 2012.

  1. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Sciągam wiedźmina 2, czy mogę sobie ściągnąć DVD1 i grać na razie bez ściągania i nagrywania DVD2?

    I drugie pytanie. Czy istnieje działające TU do wiedźmina? Mam 2.0 i cichą...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Możesz grać z pierwszej
    jest TU na xbuc.net

    ja nie sprawdzałem, więc Ci nie powiem czy działa czy nie
     
  4. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak tak, wiem, że jest na xbuc, ale już 2 osoby się skarżyły, że nie działa. Przypadek?
     
  5. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przeciez jesli dobierzesz TU do odpowiedniego Media ID gry to na 100% musi dzialac!
     
  6. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No i właśnie, ściągnąłem, zmieniłem topologię, nagrałem, wgrałem TU zgodne z Media ID i nie działa..."płyta nie jest obsługiwana"...
     
  7. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    To że płyta jest nie obsługiwana nie ma nic do TU.źle masz nagraną płytę .ja pierw zainstalowałem grę na twardzielu a później dograłem TU i muszę stwierdzić że poprawiła się grafika.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "Płyta jest nie obsługiwana"

    Możliwe przyczyny (w tym przypadku):
    1. Nieodpowiednie TU.
    2. Nie cofnięta "Topologia".

    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a i sprawdź, czy wszystko jest ok.
     
  9. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    The first 12 sectors of topology data are blank!

    na czerwono.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź TU jeszcze raz. Jeśli nie zadziała, to pozostaje LT 3.0/iHAS.

    Jaki napęd masz w konsoli?
     
  11. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na xbuc jest tylko jedno pod mój media id, więc widzę nie mam wyjścia :p
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie masz wyjścia:
    LT 3.0. Jeśli nie zadziała, to iHAS.
     
Wczytywanie...

Poleć forum