1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedzmnin 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krystiant94, Kwiecień 12, 2012.

  1. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Witam serdecznie. Mam problem bo już to kolejna gra z XGD3 która nie działa na moim liteonie lt 2.0. Mam cichą aktualizacje. Gry nagrywam tak : ściagam, zmieniam topologie, wypalam na verbatimach,(dodam że to już 6 gra nagrana w ten że sposób) wgrywam na pendrive media id a przy włączeniu gry piszę że mam płytę przeczyścić szmatką. Z góry dzięki za pomoc : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    twoja nagrywarka jest do bani bo ten komunikat swiadczy ze konsola nie potrafi odczytac plyty
     
  4. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam problem tkwi w nagrywarce
     
  5. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    A możliwe że jest to spowodowane tym że mam cichą aktualizacje ?
     
  6. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest taka mozliwosc ale jaki dvd masz ?? nie lepiej bedzie LT 3.0 wgrac i bedziesz wiedzial czy nagrywarka jest do dup... pozdrawiam
     
  7. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Mam taką możliwość ale żal mi gier typu cod i as:r
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    po co wgrywasz przez pendrive'a? Jak masz czysty obraz, to wgrywasz topologie pod lt 2.0 i od razu nagrywasz.
     
  9. modem12

    modem12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    krystiant94 Topologie zmieniasz tylko jak masz lt 3.0
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pod LT 2.0 trzeba cofnąć "Topologię", bo często jest dograna przez Uploader'ów.

    Nagraj na lepszej nagrywarce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum